Hogyan lehet létrehozni a Wardent a Minecraft Bedrock 1.19-ben?

A Minecraft világa számos gyönyörű és érdekes biomnak ad otthont, amelyekben a mobok és blokkok is megtalálhatók. Azonban egyik sem olyan félelmetes, mint a Deep Dark, amely az 1.19-es Wild Update-ben került bele.

Hogyan lehet létrehozni a Wardent a Minecraft Bedrock 1.19-ben?

A frissítés talán legfélelmetesebb része a hatalmas Warden mob. Ez egy hatalmas entitás, amely - bár vak - mégis képes becserkészni és elpusztítani bárkit és bármit, ami az útjába áll, a hallás erejét használva.

De hogyan lehet megidézni ezt a félelmetes lényt a Minecraftban? Olvass tovább, hogy megtudd.

Mire képes a Warden a Minecraft 1.19-ben és hogyan idézheted meg.

A Warden egy mob, amely mélyen a föld alatt él a Minecraft 1.19-es verziójával hozzáadott legújabb barlangi biomban, a Deep Darkban. Könnyen felismerhető a területet szegélyező sötét fekete és teal skulk blokkokról.

Ez egy olyan terület, amely méltó a nevéhez, mivel mélyen a föld alatt található, és nagyon sötét. A terület azonban még sötétebbé válhat, amikor a Warden utat tör magának, mivel minden áldozatra a Vakság hatást gyakorolja, ami szinte lehetetlenné teszi számukra, hogy lássák, mi van körülöttük.

A Warden nem csak egy keményen ütő lény, de nagyon sok büntetést is elvisel. Ez azt jelenti, hogy mielőtt megidéznék a lényt, a játékosok biztosak akarnak lenni abban, hogy elég jól felkészültek. Hozzanak páncélt, fegyvereket és sok élelmet a csatára.

Útmutató a Warden megidézéséhez a Minecraft 1.19-ben

A Warden megidézésének több módja is van, de az első mód lesz a "helyes" - a túlélő módban tervezett - módja. A Deep Dark belsejében különböző skulk blokkok találhatók, és ezek közül az egyiket Skulk Shrieker-nek hívják.

Amikor a Skulk Shrieker érzi vagy hallja, hogy egy játékos közeledik, vagy érzékeli a rezgéseiket a Skulk érzékelő segítségével, akkor működésbe lép és egy árulkodó hangot ad ki, amely tudatja a játékosokkal, hogy meghallották őket. Amikor ez megtörténik, a Sötétség hatás is eléri őket, és a figyelmeztető szintjük eggyel megnő.

A figyelmeztető szint az, ami azt mondja a játéknak, hogy idézze meg a Warden-t. Amikor egy játékos eléri a 4-es szintet (a Shriekers négyszeri riasztásával), a csőcselék megidéződik a helyére. Kiássa magát a földből, és könyörtelenül üldözni kezdi őket.

A Warden megidézésének egyszerűbb módja a Minecraftban

Bár a Warden megidézésének eredeti módja lehet a szándékolt módszer, van egy másik, sokkal gyorsabb technika is, amivel konzolparancsok segítségével megidézhető. Ehhez a játékosoknak meg kell nyitniuk a konzol ablakot, amit a chat megnyitásával és a "/" billentyű lenyomásával lehet megtenni.

Ha ez megtörtént, akkor a következő parancsok beírásával meg tudják idézni a Warden-t:

Bedrock Edition: /summon warden

Java kiadás: A Java Edition: /summon Minecraft:warden

Végül, a Kreatív módban lévő játékosok használhatják a Warden Spawn Egg-et is, amelyet a menüben találnak. Amikor a spawn tojást használják, az megidézi a lényt a helyükre.

A Warden egy erős mob

Amint a Warden megidéződik, a játékosok az életükért fognak harcolni. Nem lehet könnyen legyőzni, de azok számára, akik megélik, hogy elmondhassák a történetet, izgalmas és értékes élmény lesz, mivel legyőzték a sandbox játék egyik legnehezebb ellenfelét.

Mi a reakciód?

like
4
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
1