Az Axolotlok 4 legjobb felhasználási módja a Minecraftban

A Minecraft Caves and Cliffs első részének frissítésében a kecskékkel együtt új passzív és barátságos mobként kerültek bevezetésre az axolotlok. Azonnal nagy sikert arattak, és az emberek imádták őket, mert olyan aranyosan néztek ki.

Az Axolotlok 4 legjobb felhasználási módja a Minecraftban

A játékosok gyorsan belevetették magukat a játékba, hogy megtalálják és összebarátkozzanak velük. Az axolotlok vízi mobok, amelyek barátságosak a játékosokkal és ellenségesek más vízi mobokkal szemben.

A Minecraft 1.18-as frissítése után csak a Lush Caves biomban ívtak. Egy vizes vödörben tarthatók és trópusi halakkal etethetők. Ha a játékosok megfelelően használják őket, akkor segíthetnek bizonyos víz alatti forgatókönyvekben és harcokban.

Az axolotlok használatának négy legjobb módja a Minecraftban

4) Aranyos háziállatként


Bár ez nem egy felhasználási mód, egyszerűen csak egy módja annak, hogy a játékosoknak legyen egy újabb háziállatszerű mobjuk. A farkasokkal és macskákkal ellentétben ezeket a vízi mobokat nem lehet megfelelően megszelídíteni. A játékosok azonban trópusi halak etetésével elnyerhetik a bizalmukat.

Később több harcban is elkísérhetik a játékosokat, hogy segítsenek legyőzni az ellenséges vízi mobokat. Ha a játékosoknak van úszómedencéjük vagy akváriumuk, aranyos kiegészítői lehetnek a bázisnak.

3) Tisztíts ki egy víztömeget


Tegyük fel, hogy a játékosok szeretnének egy víztömeget anélkül, hogy más mobok feleslegesen spawnolnának. Ebben az esetben alkalmazhatják ezeket az aranyos ragadozókat, amelyek szinte bármilyen vízi mobot képesek megtámadni, legyen az tőkehal vagy tintahal.

Az egyetlen vízi mob, amit nem támadnak meg, a delfinek és a teknősök. Teljesen tisztán tudnak tartani egy-egy testre szabott víztömeget.

2) Segít az egészség regenerálásában


Ez az egyik legjobb módja annak, hogy ezeket a mobokat kihívást jelentő helyzetekben használjuk. Amikor a játékosok más ellenséges mobokkal harcolnak az aranyos ragadozóval, az időnként befolyásolhatja a regenerációs állapotukat.

Ez az ő módjuk arra, hogy megköszönjék, hogy velük együtt harcolnak az ellenséges mobok legyőzésében. Ez igen előnyös az óceáni műemlékekben vagy víz alatti romokban való harc közben.

1) Segít az ellenséges mobok elleni küzdelemben


Ez vitathatatlanul az Axolotl legjobb tulajdonsága. Segítenek a játékosoknak mindenféle ellenséges vízi mob ellen harcolni, a Drownedtől a Elder Guardiansig. Van egy olyan trükkjük, hogy a találat után halottnak tettetik magukat, így az ellenséges mobok nem támadják meg őket.

Ez idő alatt regenerálják az életerejüket, és újra harcba szállnak. A játékosok harcba vihetik a seregüket, hogy magasabb helyük legyen.

Mi a reakciód?

like
2
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
1