Az 5 legikonikusabb build a Minecraft 1.19-es frissítéshez

A Minecraft "The Wild Update" frissítése ugyan még néhány napig nem jelenik meg (2022. június 7.), de a játékosok már most elkezdték felhasználni a tartalmát új buildek készítéséhez.

Az 5 legikonikusabb build a Minecraft 1.19-es frissítéshez

A Mojang Minecraft 1.19 előzetes pillanatképeinek és bétáinak köszönhetően a játékosoknak már elég sok idejük volt arra, hogy az új kiegészítésekkel dolgozzanak. Ez néhány igazán kivételes buildet eredményezett, mindezt még a teljes frissítés megjelenése előtt.

Kétségtelen, hogy az 1.19-es verzió megjelenése utáni napokban még több build érkezik majd, de jelenleg még mindig nagyon lenyűgöző a gyűjtemény. Ahhoz, hogy egy kis várakozást keltsünk a The Wild frissítésre, nem árt, ha megnézünk néhányat a már elkészült ikonikus és kreatív buildek közül.

Csodálatos Minecraft 1.19-es buildek, amelyek biztosan inspirálják a játékosokat
5) Mud Brick House by Crafty-Grape-6415

A sár az egyik legérdekesebb blokk, ami a Minecraft 1.19-ben kerül bele, részben a sokféle formája miatt. Vannak hagyományos sárblokkok, tömörített sár és sár téglák.

Ez az építmény nagyon tetszetős formában használja a vályogtéglákat, torony alakban építve őket, hogy kiegészítse az oxidált réz tetőszerkezetet. Az otthon hátsó részén egy kis cukornád- és bambuszfarm is található. Ha a játékosok újraalkotják ezt az épületet, biztosan kicserélhetik ezt a farmot hagyományosabb növényekre, ha szeretnék.

4) Mangrove mocsár patak háza Ladaz által

A mangrove mocsarak a Minecraft 1.19-es verziójának fontos kiegészítői, és ez a build teljes mértékben kihasználja őket. A Minecraft építője, Ladaz vályogtéglákat és mangrove rönköket használt, hogy létrehozzon egy házat, amelyet közvetlenül egy szelíd mangrove patak tetején helyeztek el. A felemelt dokkoló egyidejűleg lehetővé teszi a játékosok számára, hogy visszamehessenek a földre, vagy ha akarnak, csónakkal hajózzanak ki a patakra.

Van még egy szép főzőhely is, ahol egy tábortűz és egy láncon felfüggesztett üst található, ami egyedülálló módja a szabadtéri főzés élményének.

A ház tele van mindenféle gombával is, amelyek a különböző ültetőládákban díszítésre szolgálnak. Összességében ez a részletes építmény nagyszerűen használja a Minecraft 1.19 új blokkváltozatát.

3) A Warden Ritual by disruptive_builds

Egy sculk shrieker megzavarása és a Minecraft új Warden mobjának megidézése elég kísérteties, de ez a build még egy fokkal feljebb viszi ezt a koncepciót. Itt a sculk shrieker sötét gyertyákkal van körülvéve, amelyek mind tökéletes geometriai távolságban világítanak a tömb körül, és néhány vöröskőpor-fröccsöt is tartalmaznak, hogy hangsúlyt adjanak neki.

A Warden önmagában is hátborzongató, és ha egy okkult idézési témát adunk hozzá, az még hátborzongatóbb. Ennek a buildnek az egyik legjobb tulajdonsága, hogy könnyedén felépíthető.

A játékosoknak mindössze néhány méhsejtre, szürke festékre és madzagra lesz szükségük a gyertyákhoz. A vöröskőpor magától értetődő, és a játékosoknak nem okozhat gondot, hogy rengeteg vöröskőércet találjanak a mélysötét biomokba vezető útjuk során.

2) Mangrove mocsári falu a thefallen_angel7-től

Bár a The Wild Update még nem adta hozzá a mangrove mocsár biomokban lévő falvakat, ez nem akadályozta meg a játékosokat abban, hogy maguk is építsenek egyet. A más biomokban látott házak terveit felhasználva a Minecraft-építő thefallen_angel7 olyan részletes falut készített, hogy szinte úgy néz ki, mintha a Mojang maga alkotta volna meg. Az összes népszerű szálláshely jelen van, beleértve a farmokat és a szénabálákat is.

Maguk az épületek mangrovefából és vályogtéglából készültek, így biztosítva, hogy jól illeszkedjenek az otthoni biomához. Valamit ennyire játékhűen elkészíteni nagyon lenyűgöző. A Mojang talán még be is vezet néhányat ezekből a dizájnválasztásokból, ha úgy döntenek, hogy a jövőben a mangrovefalvakat is előtérbe helyezik.

1) Mud Brick Train Bridge by basementchild

A sártömbök földes tónusai nagyszerű szinergiát biztosíthatnak más tömbökkel az 1.19-es verzióban. A Minecraft Builds subreddit biztosan erre engedett következtetni, miután basementchild kiposztolta ezt a buildet.

A különböző fafajtákat (köztük mangrovefát) tartószerkezetként használva ez a vályogtégla-híd tökéletesen illeszkedik a badlands biomokban található terrakotta sötét tónusaihoz. Fekete kő szegélyezi a pálya burkolatának tetejét, egy kis kontrasztot adva hozzá. A valódi világban a vályogtéglák biztosan nem tudnák megtartani egy mozdony vonatát, de ez az építmény azt mutatja, hogy a Minecraft keretein belül ez több mint lehetséges.

Amit a játékosok tanulhatnak ebből az építményből, az jelentős. Mivel a vályogtéglák olyan hihetetlenül jól működnek a barna és a tompaszürke blokkokkal, lényegében könyörögnek azért, hogy a természetre összpontosító tervekben dolgozzanak velük.

Mi a reakciód?

like
1
dislike
0
love
1
funny
0
angry
1
sad
0
wow
1