Minecraft játékos épít játszható Uno-t

Játszottál már Unóval? Ez a játék arról szól, hogy a leggyorsabban veszítsd el a lapjaidat, és hajlamos mindenkiből, aki játszik, kihozni a cápát. Valaki elkészítette a Minecraft teljesen működőképes változatát, és a többjátékos játék nem kevésbé kegyetlen.

Minecraft játékos épít játszható Uno-t

Az Unónak saját, különleges 108 kártyapaklija van, és a körökben akár négy játékos is részt vehet. A Reddit-felhasználó pr0mers egy egész Uno-szerkezetet épített, hogy megkönnyítse, hogy ő és három másik játékos egy kis asztal körül ülve, egymást átverjék azzal, hogy több kártyát húznak, megváltoztatják a színt, vagy kihagyják a sorukat. Az asztal alatt van egy aknakocsi, amely elviszi a kártyákat, és visszavezeti őket a mechanizmusba, amely újra szétosztja őket.

A kártyákat a pakliból egy ládán keresztül húzzák, amely aktiválásakor egy látszólag véletlenszerű kártyát kap a pakliból, minden játékos ezt addig csinálja, amíg nincs teljes keze. A kártyák mindegyike különböző típusú vöröskő felhasználásával készült, és az említett vöröskő értékeinek megfelelő shulkerek osztják ki őket. Ez egy bonyolult rendszer, de működik, ahogy az alábbi videón is láthatjátok.

Nézd meg!

Mi a reakciód?

like
2
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0