5 legjobb Minecraft faház tervez építeni

Az építkezés már régóta a Minecraft egyik legnépszerűbb része. A játékosok imádnak építkezni, és az idők során sokféle háztervezési tervrajzot találtak ki, amelyeket mások is használhatnak.

5 legjobb Minecraft faház tervez építeni

A háztervezés egyik speciális típusa, amelyet a Minecraft játékosok az évek során imádtak, a faházaké. Azok számára, akik faházat szeretnének építeni a Minecraftban, ez az útmutató az öt abszolút legjobb ilyen tervezést veszi szemügyre.

A legjobb öt legjobb Minecraft faház tervrajzok építéséhez

5) Dzsungel túlélő faház

Elsőként egy viszonylag egyszerű, de mégis stílusos faház dizájn. Ez az építmény tökéletes kezdőknek, mivel könnyen építhető. Ehhez a különleges építményhez mindössze egy dzsungelfa szükséges, amely a dzsungel biomokban bőségesen megtalálható.

Ez az építmény egy kis házból áll a fán, amelyet esztétikailag egy nagyszerű kis erkély vesz körül. Olcsó költségei, de praktikus kialakítása miatt ez a build kiváló választás a játék korábbi szakaszában lévők számára.

4) Faház lógó labdával

Következik egy kicsit egyedi, egy takaros kinézetű építmény, amely inkább hasonlít egy ufóra, mint egy faházra. Az épület központi része megegyezik az előző építményével, de egy egyedi fafajtából készült, amelyet a játékosoknak maguknak kell megépíteniük.

A legfőbb figyelemfelkeltő tulajdonsága ennek az építménynek azonban a lógó épület, amely a fő faépítmény egyik ágáról lóg le. Ez az extra helyiség lehetővé teszi a játékosok számára, hogy két építményt kapjanak egy áráért, és ez a végső titkos rejtekhely.

3) Dzsungel faház

Azok számára, akik jelentős mennyiségű időt szeretnének fektetni a faházépítésükbe, ez a Minecraft YouTuber "Cryptid" által készített opció egy zseniális lehetőség.

Ez az építmény elsősorban egy egyedi készítésű fából áll, amely jelentős helyet foglal el, de segít kiemelni, milyen gyönyörű lehet egy faház. Ami a teret illeti, ez a faház több szintből áll, és körös-körül lámpások vannak elhelyezve, ami kiemelkedő megvilágítást biztosít.

Mindent egybevetve, ez a különleges építmény nem a gyengébb idegzetűeknek való, de az eredmény kétségtelenül megéri.

2) Epikus spirális faház

Ebben a videóban a népszerű Minecraft kreatív YouTuber DiddiHD bemutatja, hogyan lehet epikus spirális kialakítású faházat építeni. A kialakítás lehetővé teszi, hogy a fa alján egy extra épület, a tetején pedig több épület is nagyon jól megközelíthető legyen.

Ez az építmény ismét egy dzsungelfa, amely a hihetetlenül magasra növő fák miatt népszerű. Más faházépítésekkel ellentétben azonban ez lehetővé teszi az egész fa használatát, több függő épülettel együtt.

1) Futurisztikus stílusú faház

Végül, de nem utolsósorban a YouTuber "TSMC" bemutatója arról, hogyan lehet egy olyan faházat építeni, amely egyenesen egy sci-fi filmből néz ki. Csak azért, mert egy faházat a természet köré terveztek, ki mondta, hogy nem lehet high-tech?

Ez az építmény több szintet jelenít meg, az egész fán elosztott, kapszulaszerű épületekkel, amelyek jelentős mennyiségű helyet biztosítanak, stílusos, modern megjelenés mellett. Aki különösen kalandvágyónak érzi magát, annak érdemes megfontolni ezt a lehetőséget.

Mi a reakciód?

like
10
dislike
1
love
5
funny
1
angry
1
sad
2
wow
8