Az 5 legveszélyesebb Minecraft mob 2022-től

A Minecraft egyik legelemibb része a különféle mobok. A játékban több mint 70 mob van, amelyek mindegyike más-más tulajdonságokkal rendelkezik. Közülük néhány mob a legveszélyesebb és legrettegettebb a játékban.

Az 5 legveszélyesebb Minecraft mob 2022-től

A mobok különböző megjelenésű és viselkedésű mesterséges intelligenciájú élőlények. Összességében 3 fajta mob létezik: passzív, semleges és ellenséges. Az ellenséges mobok arra vannak programozva, hogy megtámadják a játékosokat, amint meglátják őket. Sok ellenséges mobot könnyű leküzdeni, de vannak olyanok, amelyek a legfenyegetőbbek.

Top 5 legveszélyesebb Minecraft mob 2022-től

Bár szinte minden ellenséges mob veszélyes, itt van az öt legveszélyesebb 2022-től:


5) Creeper


A creeperek az egyik legrégebbi mob a játékban, és a legidegesítőbbnek számítanak. Ezek csendben lopakodnak a játékoshoz, és felrobbannak, nagy sebzést okozva. Ezért ezek minden játékosra veszélyesek, legyen az kezdő vagy tapasztalt.

4) Evoker


Az evokerek egy másik veszélyes mob a játékban, amely csak az erdei kúriákban és a raidekben spawnol. Ezek mágikus Pillagerek, akik bosszantó vexeket és agyarakat tudnak megidézni, hogy távolról támadják a játékosokat. Nehéz őket megölni és nehéz velük megbirkózni.

3) Piglin Brute


A Piglinekkel ellentétben a Piglin Brute-ok egyenesen ellenségesek, és fejszéjükkel támadhatják a játékosokat, rengeteg sebzést okozva. Ez a veszélyes mob csak a Bastian Remnantsban spawnol, és sokkal erősebb, mint a Piglinek.

2) Ender Dragon


Az Ender Dragon az utolsó boss mob, az egyik legveszélyesebb mob a játékban. Ez a kolosszális sárkány csak az End birodalomban spawnol. Ender Dragon az End kristályokkal gyógyít az Obsidian tornyokon, és úgy támad a játékosokra, hogy lecsap a játékosokra és rájuk dobja a sárkány leheletét.

1) Wither



Sok játékos a Withert koronázta a játék legveszélyesebb mobjának, megelőzve az Ender Dragon-t.

A Wither egy másik boss mob a játékban, amelyet a játékosoknak kézzel kell megidézniük. A Witherek tudnak repülni és robbanékony Witherkoponyákat lőni a játékosok felé. Ez a legerősebb mob az életpontok tekintetében.

Mi a reakciód?

like
16
dislike
3
love
4
funny
4
angry
1
sad
2
wow
6