Hogyan kell telepíteni a Minecraft Forge-ot

Útmutató a Minecraft Forge telepítéséhez a modok kezeléséhez

Hogyan kell telepíteni a Minecraft Forge-ot

Szeretnéd tudni, hogyan kell telepíteni a Minecraft Forge-ot és kezelni a modjaidat? A telepítés nagyon egyszerű, és ha egyszer már elkezdted, lesz egy hely, ahol nyomon követheted az összes mododat, legyen szó akár a kezelőfelületed finomításáról vagy a felfedezésed feldobásáról.

A Minecraft modokból nincs hiány, így amikor a Mojang sandbox játékában használt Forge modok kezeléséről van szó, a modok puszta mennyisége kissé nyomasztó lehet. A Minecraft Forge csak a Java Editionhöz működik, így ha nem az eredeti PC-s változaton éled a modding életed, akkor a Minecraft PE magok felfedezésével rengeteg szórakozást találsz, ami órákra lefoglalhat.

Ha a Java Editiont használod, akkor a Minecraft Forge egy fantasztikus eszköz a kompatibilis modjaid mindegyikének kezelésére. Amikor először közelítesz hozzá, kicsit ijesztő lehet. De ne aggódj, készítettünk egy egyszerű, lépésről lépésre haladó útmutatót a Forge for Minecraft telepítéséhez, hogy gyorsan és zökkenőmentesen megváltoztathasd a Minecraft-élményedet.

HOGYAN KELL TELEPÍTENI A MINECRAFT FORGE-OT
A Minecraft Forge-ot ebben a három egyszerű lépésben telepítheted:

Töltsd le a Minecraft Forge-ot a hivatalos weboldalról. Győződj meg róla, hogy kétszer is ellenőrizd a verziódat, hogy a megfelelőt töltsd le. A verziók listáját a bal oldalon találod.
Nyisd meg a letöltött telepítőt, ami elindítja a telepítési folyamatot. Győződjön meg róla, hogy a "Install Client" (Ügyfél telepítése) továbbra is be van jelölve, és kattintson az "OK" gombra.
Nyisd meg a Minecraft Launcher-t és változtasd meg a profilt 'forge'-ra. Amikor a játék betöltődik, látni fogsz egy új 'Mods' menüpontot, ami az elején elérhető.
Most már hozzáférhetsz a 'Mods' mappához, és a Minecraft Forge segítségével telepítheted az összes kedvenc kiegészítődet a játékhoz.

A Minecraft Forge egy praktikus hely, ahol tárolhatod, rendezheted és nyomon követheted az összes mododat. Ha még több inspirációra vágysz, a legjobb Minecraft shadereket és Minecraft textúracsomagokat bemutató útmutatónk rengeteg vizuális hangulatot ad a blokkos univerzumnak.

Mi a reakciód?

like
1
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
1