Fényblokkok jönnek a Minecraftba Java verzióba

Hamarosan érkeznek Fényblokkok a Minecraft Java verziójába!

Fényblokkok jönnek a Minecraftba Java verzióba

A  legújabb Minecraft snapshot élesben van, ami azt jelenti, hogy a Caves and Cliffs megjelenése előtt rengeteg új funkciót nézhetsz meg. Szigorúan véve a nagy újdonságok itt a Minecraft kecskék, de már tudjuk az alapokat, hogy mire számíthatunk ott. Ami ennél is figyelemre méltóbb, hogy a Mojang átviszi a Bedrock egyik leghasznosabb életminőségi kiegészítését a Java-ra: a fényblokkot.

Technikailag a fényblokk valójában nem is blokk - funkcionálisan ugyanaz, mint a levegő. Azonban, ha egyszer elhelyezted, interakcióba léphetsz vele, hogy beállítsd a környezeti fényszintet. Alapvetően lehetővé teszi, hogy könnyedén beállítsd az egyéni világítást, hogy finomítsd a Minecraft építményeid esztétikáját. Fényblokkokat csak a /give paranccsal szerezhetsz, szóval ne számíts arra, hogy bányászni fogsz a fényért.

A hivatalos oldalon a javítási jegyzetekben mindent megtudhatsz, ami a 21w13a-ban újdonság, de mint mindig, most is szem előtt kell tartanod, hogy a részletek még változhatnak a Minecraft 1.17 nyári megjelenési dátuma előtt.

Mi a reakciód?

like
4
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0