Top 5 realisztikus textúracsomag Minecraft PE-hez

A Minecraft vaníliás kinézetét fel lehet javítani és egy másik szintre lehet emelni egy textúracsomag hozzáadásával. A Minecraft Pocket Edition az eredeti Minecraft alacsony szintű változatának tekinthető, azonban még mindig számos funkcióval és kiegészítővel rendelkezik. A textúracsomagok könnyen letölthetők és telepíthetők, megváltoztatva a játék teljes kinézetét.

Top 5 realisztikus textúracsomag Minecraft PE-hez

Az új 1.18-as frissítés új blokkok horizontját nyitotta meg, és a játékbeli világ, ahogyan azt ismerjük, átalakult. Ennek az új világnak a felfedezése a realisztikus grafikával feldobja az egész játékmenetet. A játékosok több száz ingyenes és biztonságos textúracsomag közül választhatnak, ami némi zavart okozhat.

Íme öt kiváló realisztikus textúracsomag a Minecraft PE-hez.

Az 5 legjobb realisztikus textúracsomag a Minecraft PE-hez

1) AAK 1024x HD


Ez a realisztikus textúracsomag teljesen új szintre emeli a részletgazdagságot. A textúracsomag az RTX vagy bármelyik Java Edition textúracsomaghoz hasonló HD grafikát kínál. A játékban minden egyes blokk kivételes részletességet kapott, így ultra-realisztikusan néznek ki.

Ennek a csomagnak a legjobb tulajdonsága, hogy a játékosok akkor sem tapasztalnak késleltetést, ha nagyobb felbontású csomagot telepítenek. A blokkok mellett a nap, a felhők és a hold is rendkívül valóságosnak tűnik.

Töltsd le innen.

2) LB Photo Realism Reload


Ez egy fotorealisztikus textúracsomag, amely rendkívül részletes blokkokat és mobokat biztosít. A csomag a játék teljes vaníliagrafikáját egy rendkívül valóságosnak tűnő videojátékká alakítja át.

Azok a játékosok, akik nem találják vonzónak az alapértelmezett játékbeli grafikát, alkalmazhatják ezt a textúracsomagot a világukra, és hiperrealisztikussá alakíthatják azt. Az ércek és a páncélok igézően néznek ki, és még a fűtömbök és a kőtömbök is élethűnek tűnnek.

Töltsd le innen.

3) Minecraft 3D 256x


Ez a textúracsomag nem ad új textúrákat a játékhoz, hanem inkább az alapértelmezett textúrát javítja fel azzal, hogy 3D hatást ad hozzá. Az egyes blokkok textúrái egyszerűek, mégis rendkívüliek, így a felszín meggyőzőbbnek és valósághűbbnek tűnik.

A 3D hatásnak köszönhetően a blokkok és a páncélok elképesztő árnyékhatást is mutatnak. A levelek és virágok élénknek és élethűnek tűnnek.

Töltsd le innen.

4) Sphax PureBDCraft


Azok a játékosok, akik szeretik a képregényes témát, és szeretnék, ha a Minecraft világuk úgy nézne ki, mint egy képregényes világ, akkor ez a csomag nekik szól. Ez az egyik legjobb erőforrás csomag, amely friss megjelenést kölcsönöz a játéknak.

Az x16-os változattól az x512-es változatig a játékosok a lehetséges felbontások egész sorából választhatnak, amit alkalmazni szeretnének. Bármilyen árnyékolóval kombinálva ez a textúracsomag megváltoztatja a világot, így az animáltnak és fényesebbnek tűnik, mint valaha.

Letöltés itt.

5) RealSource MCPE


Ez a textúracsomag észbontóan realisztikus megjelenést kölcsönöz a játéknak. A csomag négy különböző felbontásban érhető el, így még a kis teljesítményű telefonon játszó játékosok is alkalmazhatják ezt a csomagot a játékban. Ők dönthetik el, hogy melyik felbontású csomag felel meg nekik a legjobban, anélkül, hogy a lag hatás zavarná őket a játékban.

Minden blokk, páncél, fegyver, sőt még az ételek is hitelesen és élethűen jelennek meg. Ez a textúracsomag dinamikus és lendületes megjelenést kölcsönöz a játéknak. A játékosok ezt a csomagot más kiegészítőkkel is kombinálhatják, ami még jobban feldobja a játékot.

Letöltés itt.

Mi a reakciód?

like
0
dislike
2
love
1
funny
0
angry
2
sad
1
wow
0