A Minecraft fejlesztői egy újabb nyolc éve fennálló hibát javítottak ki

Szerda van, és tudjátok, mit jelent ez - egy újabb Minecraft pillanatkép érkezett, egy újabb válogatott korai hozzáférésű funkcióval az 1.17-es megjelenési dátum előtt. Nos, igazából a mai frissítés elég kevés funkciót tartalmaz, mivel a fejlesztők úgy tűnik, hogy a hibajavításokkal foglalkoznak a Caves & Cliffs első részének nyári megjelenése előtt. És ezek a javítások néhány nagyon régi hibát is tartalmaznak.

A Minecraft fejlesztői egy újabb nyolc éve fennálló hibát javítottak ki

A hónap elején már említettük egy nyolc éves hiba javítását a 21w18a snapshotban, és most egy másik nyolc éves probléma is javításra kerül. Ez a hiba valójában egy hónappal régebbi, és 2012. október 26. óta lappang a Minecraft hivatalos hibakövetőjében.

Mostanáig a Minecraftban a világgenerálás alkalmanként rossz helyre helyezett olyan dolgokat, mint a fű, a virágok és a hó, így alkalmanként olyan dolgokat láthattál, mint a víz felett úszó fű vagy a lávagödörben lévő hó. Mostantól nem! Nos, többnyire - a fák még mindig hajlamosak arra, hogy időnként olyan helyekre ugorjanak, ahová nem kellene, de egyébként a probléma megoldódott.

A teljes 21w20a snapshotot a hivatalos oldalon kaphatod meg, de nincs benne túl sok minden, azon kívül, hogy a lámák végre nem zaklatnak tovább békés módban.

Mi a reakciód?

like
3
dislike
1
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
1