Minecraft The Wild: Így játszhatsz most az új nagy frissítéssel

Az első béta snapshot már most kipróbálhatod az új Minecraft 1.19-es frissítést. Elmagyarázzuk, mi van benne és hogyan működik.

Minecraft The Wild: Így játszhatsz most az új nagy frissítéssel

A várva várt 1.19-es frissítés, azaz a The Wild 2022-ben már csak a sarkon van, és ismét drasztikusan meg fogja változtatni a Minecraftot. Teljesen új arculatot ad az olyan biomoknak, mint a nyírfaerdő vagy a mocsarak, de egy új biomot is hoz, a The Deep Darkot - és persze rengeteg új ellenséget, állatot és anyagot. A jó hír az, hogy már most is játszhatsz belőle!

Hogyan tudok játszani a The Wild frissítésel
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a hivatalosan elérhető verzió még mindig egy kísérleti béta verzió. Tehát még nem tartalmazza az összes tartalmat - de talán egy-két hibát igen. A bátortalan kalandorok azonban a következő utasításokkal felfedezhetik az új világot:

A snapshot csak a Minecraft Java verziójában működik.

  • A béta-adatok letöltése zip fájlként
  • Csomagold ki a mappát a helyi Minecraft mappádba a \AppData\Roaming\.minecraft\versions \AppData\Roaming\.minecraft\.minecraft\versions útvonalon.
  • Indítsd el a Minecraft indítóprogramodat
  • Menjen a "Telepítések" fülre, és hozzon létre egy új telepítést.
  • Válassza ki a "ending 1.19_deep_dark_experimental_snapshot-1" menüpontot és kezdjen el játszani!
  • A béta egy önálló Minecraft-verzió. Nem fogod tudni betölteni egyik világodat sem, és a fejlődésed nem fog átkerülni a béta után. A Minecraft normál verzióját azonban ez nem fogja érinteni.

Mi van a bétában
A snapshot már sok tartalmat tartalmaz a nagy The Wild frissítésből. Többek között az új ellenség, Az őrző, akinek nincs szeme, de rezgéseken keresztül érzékel téged. Az új biomot, a The Deep Darkot is felfedezheted, amely számos új blokkot és anyagot tartalmaz. Itt található az Ősi város is, egy ősi civilizáció elhagyott csarnokai.

Mi a reakciód?

like
1
dislike
0
love
1
funny
1
angry
0
sad
0
wow
2