Hogyan készíts és használj egy csónakot a ládával a Minecraft 1.19 frissítésben?

A Minecraft 1.19-es kiadása rengeteg új tartalmat hozott magával a rajongók millióinak. Míg a tartalom egyes aspektusai, mint a Warden és a Deep Dark biome egyszerűen félelmetesek, mások, mint a békák, az ebihalak és az Allays imádnivalóak.

Hogyan készíts és használj egy csónakot a ládával a Minecraft 1.19 frissítésben?

Minden egyes kiegészítés jobbá teszi a játékot, és bővíti a játszhatóságát, miközben még nagyobb közönséget vonz a játékhoz.

A Minecrafthoz hozzáadott számos lenyűgöző új elem között van a csónakok egy olyan változata, amely egyetlen ládát tud szállítani a belsejében. Ez nagyon hasonlít ahhoz, ahogyan egy szamár, öszvér vagy láma is felszerelhető egyetlen ládával, ami extra tárolásra szolgál.

Minecraft 1.19: Ládával ellátott csónak készítésének lépései és felhasználási lehetőségei

Bár a tárgyat vadonatúj kiegészítőnek tekintik (ami valóban az is), a játékosoknak nem szabad elfelejteniük, hogy a játék két már létező tárgyából áll: a csónakból és az egyetlen ládából. Ezért nincs különbség ezen tárgyak tulajdonságai között külön-külön és a "csónak ládával" tárgy részeként.

Az egyetlen különbség a normál csónak és a ládával ellátott csónak között az, hogy a normál csónakban legfeljebb két utas szállítható, míg a ládával ellátott csónakban csak egy, mivel a láda elfoglalja a második ülőhelyet. Az egyetlen láda, akárcsak normál társa, 27 tárolóhelyet kínál a játékosnak.

A ládás hajó megépítéséhez a játékosoknak a következő anyagokra van szükségük:

  • Egy csónak, amely a fa bármely változatából készült
  • Egyetlen láda
  • egy kézműves asztal

A ládás csónak építésének lépései

  • Készítsetek egy ládát nyolc fadeszkából egy kézművesasztal belsejében.
  • Készíts egy csónakot öt fadeszka felhasználásával egy kézművesasztal belsejében.
  • Helyezd az egyetlen ládát a kézművesasztal középső nyílásába, a csónakot pedig közvetlenül alatta.
  • Így egy ládás csónakot fogtok készíteni.

A ládás csónak használata
A játékosok többféleképpen használhatják a "csónak ládával" tárgyat. Az első és legfontosabb a szállítás lenne. Mint egy hagyományos csónakot, a játékosok elhelyezhetik, amikor vízen próbálnak utazni, és visszaszerzik, ha leütötték, amikor befejezték a használatát.

A tárgy második leghasznosabb aspektusa a láda. Utazás közben a játékosok gyakran kifogynak a leltárhelyekből, és ennek következtében összezavarodhatnak, hogy mit dobjanak el, és mit vigyenek magukkal.

A láda a maga 27 további helyével óriási segítség lehet ilyen helyzetekben. A Minecraft játékosoknak azonban mindig szem előtt kell tartaniuk (mivel a hajó összetörése valószínűleg már az izmok memóriájába ivódott), hogy a hajó összetörése a láda összetörését is eredményezi. Ezáltal a csónak ládájának teljes tartalma ki fog ömleni, mint amikor egy hagyományos ládát törnek el.

A "csónak ládával" tárgyat ugyanúgy lehet használni, mint a hagyományos ládát, hogy piglineket váltson ki a Netherben. Azoknak a Minecraft játékosoknak, akik ezt nem tudják, ha egy játékos kinyit egy ládát a piglinek előtt a Nether dimenzióban, a piglinek felbosszantják magukat és a játékos felé futnak, hogy megtámadják őket.

Mi a reakciód?

like
1
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0