Hogyan készítsünk egy békalámpát a Minecraft 1.19 frissítésben?

A békalámpák a Minecraft 1.19-es frissítéssel hozzáadott új, fényt kibocsátó blokkok. Míg más új blokkok biomokra jellemzőek, ez a dekorációs blokk az új békamobból származik. Bár a Mojang nem jelentette be a 2021-es Live eseményen, de a Bedrock Edition egyik béta előzetes verziójában megjelent, majd később a Java Editionbe is megérkezett.

Hogyan készítsünk egy békalámpát a Minecraft 1.19 frissítésben?

A Minecraft 1.19-es frissítése nemrég jelent meg, és lelkes játékosok milliói tapasztalhatják meg az új funkciókat és változásokat. Az új mobok, mint a Warden és a békák olyan új biomokban fognak spawnolni, mint a Deep Dark és a Mangrove Swamps. Új sár, mangrovefa és sculk blokkok is lesznek a frissítésben, rengeteg más újdonsággal együtt.

A békafény az egyik legtrükkösebb blokk, mivel némi erőfeszítést igényel a játékosoktól. Azonban ha a játékosok egyszer megszerezték, ezek a legszebb blokkok közé tartoznak, amelyeket díszítésre lehet használni.

A Froglight blokk megszerzésének lépései a Minecraft 1.19 frissítésben

1) Keress új békás mobokat

Mivel a Froglight az új Frog mobokhoz kapcsolódik, a játékosoknak először meg kell találniuk és biztosítaniuk kell őket. A Minecraft 1.19-ben a békák a mocsár és az új mangrove mocsár biomokban szaporodnak. A fehér békák a mangrove mocsarakban, a narancssárga békák pedig a normál mocsári biomokban találhatók. A zöld békák a legritkábbak, mivel ezeket a játékosoknak kézzel kell termeszteniük a hideg biomban.

A béka színe kulcsfontosságú a blokk színéhez. A három különböző színű béka három különböző színű blokkot eredményez. Ezért a játékosoknak először a kívánt békával kell rendelkezniük egy adott blokkhoz.

2) Hozzatok magmakockákat a túlvilágra, vagy vigyetek békákat a netherbe.

Most következik a nehezebb rész. A játékosoknak vagy magmakockákat kell vinniük a túlvilágra, vagy békákat kell vinniük a netóra. Lényegében a békáknak kell megenniük a legkisebb magmakockákat, hogy ledobják ezeket az új blokkokat.

Ezért a játékosoknak vagy a túlvilágra kell csalogatniuk a magmakockákat, és a békákhoz kell vinniük őket, vagy pórázon kell tartaniuk a békákat, és óvatosan átvinniük őket a veszélyes, lávával teli Nether birodalmon.

Jobb a magmakockákat a túlvilágra csalogatni, egyszerűen azért, mert a békák kezelése a Netherben elég trükkös lehet. Ráadásul a játékosoknak nem kell pórázzal irányítaniuk a mozgásukat.

3) A nagy magmakockák kisebb kockákra való gyilkolása.

Amint a magmakockák és a békák egy területen vannak, a nagyobb kockákat meg kell ölni, hogy kisebbeket spájzoljanak. A békák csak a legkisebb magmakockákat tudják megenni, hogy békalámpákat ejtsenek. Ezért a játékosoknak mind a nagy, mind a közepes méretű magmakockákat meg kell ölniük.

Ha ez megtörtént, a békák megeszik ezeket a kis ellenséges mobokat, és ledobják az új blokkot. Ha a játékosok mindhárom színt szeretnék, akkor különböző színű békákat kell találniuk vagy tenyészteniük a különböző hőmérsékletű biomokban.

Mi a reakciód?

like
3
dislike
2
love
0
funny
0
angry
1
sad
1
wow
2