Hogyan töltsd le a Minecraft Preview Bedrock Edition-t?

A Minecraft hosszú utat járt be, és ma már széles körben elismert, mint az egyik legjobb játék. A bétatesztelésnek óriási szerepe van a játék sikerében, mivel segít a fejlesztőknek a közösséggel való bandázásban, és biztosítja, hogy a játék a frissítések között is jó formában maradjon.

Hogyan töltsd le a Minecraft Preview Bedrock Edition-t?

A Minecraft Preview a játék Bedrock Edition bétaprogramjának részeként jelent meg. Ahogy a Mojang a blogján bejelentette, hamarosan felváltja a béta programot.

A Bedrock Beta program jelenlegi verziója olyan platformokon játszható, mint az Xbox, a Windows 10/11 és az Android. A Preview program azonban a játék várva várt változatát iOS eszközökön, például iPhone-on és iPad-en is elérhetővé teszi.

A következő cikk tájékoztatja a játékosokat arról, hogyan tölthetik le a Bedrock Edition Preview programját.

Minecraft Preview: A letöltés lépései az egyes platformokra


Jelenleg a Preview program csak néhány kiválasztott eszközre érhető el, nevezetesen iOS, Windows 10 és Windows 11 készülékekre. A Mojang azonban már kijelentette, hogy dolgoznak azon, hogy az alkalmazást több platformra, például PC-re és Xboxra is eljuttassák az Xbox Game Pass és a Minecraft Launcher segítségével.

Mivel a Preview fejlesztése felgyorsult ütemben zajlik, a játékosok megnyugodhatnak, hogy biztosan tovább bővül.

A játékosok alább megtudhatják, hogyan tölthetik le a Preview-t a kompatibilis iOS és Windows verziókon:

  • Az iOS-eszközök esetében a játékosoknak regisztrálniuk kell, vagy "opt in"-olniuk kell a Preview programra. ezt egy linket követve tehetik meg, amelyet a játék kiadásáért felelős Josh Mulanax adott meg egy tweetben, amelyet itt találnak.
  • A program a megjelenése óta hatalmas sikert aratott, és a Mojang kénytelen volt további résidőket biztosítani a játékosok számára, hogy beugorhassanak és kipróbálhassák az MC Preview programot.
  • Windowson (és remélhetőleg az Xboxon is, ami még idén csatlakozik) a játékosoknak a Games and Apps könyvtárukba kell navigálniuk. Az MC Preview alkalmazás készen áll majd a könyvtárukban, és onnan ingyenesen elérhető lesz számukra.

Mivel a Preview tesztelési szakaszra csak korlátozott számú hely áll rendelkezésre, a játékosoknak azt tanácsoljuk, hogy ne csüggedjenek, ha kiderülne, hogy a program betelt. A néhány óránként történő újbóli próbálkozás minden játékosnak esélyt adhat a programban való részvételre, amely a Minecraft bétatesztelésének következő lépéseként szolgál a jövőben.

A Minecraft Preview-t hihetetlenül kényelmessé és vonzóvá teszi, hogy a Minecraft Preview nem a játék részeként, hanem külön alkalmazásként lesz letölthető. Ez azt jelenti, hogy a játékosok minden gond nélkül letölthetik és játszhatják majd a bétát ugyanazon az eszközön és platformon, mint a fő játékukat.

Mi a reakciód?

like
7
dislike
2
love
1
funny
1
angry
0
sad
1
wow
0