Hogyan lehet papírt készíteni a Minecraftban? Kövesd ezt a 3 egyszerű lépést

A papír készítése és használata nagyon szórakoztató lehet a Minecraftban, ha kreatív vagy. Használatát az üres térképek és néha még a térképek készítésében is megtalálja. Az üllő és a papír segítségével a térképeket is nagyíthatod. De nem túl egyszerű elkészíteni. Szóval pontosan milyen lépéseket kell követned ahhoz, hogy papírt készíts a Minecraftban?

Hogyan lehet papírt készíteni a Minecraftban? Kövesd ezt a 3 egyszerű lépést

A papír készítéséhez cukornádra van szükséged. Ha már van 3 darab cukornádad, helyezd őket a crafting grid középső sorába. Így 3 darab papírt fogsz kapni. Ahhoz, hogy cukornádat találj, mocsaras helyekre vagy víztestek közelébe kell utaznod.

A cukornád megtalálása néha trükkös. Ezért azt javaslom, hogy indítsd el a saját cukornádfarmodat a Minecraftban, ha sok papírt akarsz felhasználni. A papírt számos érdekes tárgy elkészítéséhez használhatod, amelyek között vannak normál térképek, helymeghatározó térképek, banner minták, könyvek és még tűzijátékok is. Ismerjük meg, hogy pontosan hogyan tudod összegyűjteni a hozzávalókat és papírt készíteni.

Miért szükséges a papírkészítés a Minecraftban
Tudni, hogyan kell papírt készíteni a Minecraftban, szükséges. Papír nélkül nem biztos, hogy a játék magasabb szintjeire tudsz feljutni. Néha a papírt hajóroncsokban találhatod meg. Egy faluban is kereskedhetsz vele, ha az közel van a bázisodhoz vagy a spawning pontodhoz. De időnként előfordulhat, hogy más forrásból nem tudsz papírt szerezni. Ha ez megtörténik, akkor bármikor elkészítheted magadnak. 

Hogyan készíts papírt a Minecraftban
Kövesd az alábbi egyszerű lépéseket, hogy összegyűjtsd a hozzávalókat, és elkészítsd a szükséges papírt.

1. Gyűjtsd össze a cukornádat
A cukornád a papírkészítéshez szükséges alapanyag. Ez egy zöld növény, amely a Minecraftban úgy néz ki, mint a bambusz, és mindig a víztestek mellett nő. Ha ezt a növényt próbálod megtalálni, keresd a tavak, strandok és folyók közelében. Ha megtaláltad, gyűjts belőle bőséges mennyiséget a papírgyártáshoz.

2. Egy farm elindítása
Ha sok papírt szeretnél készíteni, akkor nem csak néhány darab cukornádra lehet szükséged. Ilyenkor jobb, ha cukornádfarmot indítasz. A cukornádnak szüksége van egy tömb vízre mellette, hogy növekedjen, és homokon és földön is tud nőni. 

Építs árkokat, és sorakoztasd fel a cukornádat a farmodon, hogy hosszú távon elegendő utánpótlásod legyen a papírgyártáshoz.

3. A papír megmunkálása


Most, hogy már van egy jó mennyiségű cukornádkészletünk a papír készítéséhez, menj a kézműves rácsra a leltáradban. Szükséged lesz három darab cukornádra. Helyezd őket a rácsra vízszintesen egymás mellé. Ezt bármelyik sorban megteheted, nem számít, hogy a középső, a felső vagy az alsó sorban.

Így három papírdarabot kapsz, egyet-egyet minden megfelelő cukornáddarabhoz.

Mi a reakciód?

like
7
dislike
1
love
1
funny
1
angry
0
sad
0
wow
1