Minecraft Live 2022: Mit várhatunk az éves élő közvetítéstől

A Minecraft Live esemény néhány óra múlva kezdődik, és a játékosok már alig várják, hogy lássák, mit tartogat számukra a Mojang. Ez a játék fejlesztőinek egyik legnagyobb eseménye, ahol felfedik az összes új projektet és frissítést, amelyek egész évben fejlesztés alatt állnak.

Minecraft Live 2022: Mit várhatunk az éves élő közvetítéstől

Az elmúlt hetekben milliók beszéltek arról, hogy a Mojang mit fog felfedni és miről fog beszélni az élő adásban. Az összes korábbi élő eseményt végignézve megjósolhatjuk, hogy milyen tartalommal fognak minket kiszolgálni néhány óra múlva. Azonban lehet, hogy lesz néhány meglepetés is.

A Minecraft Live 2022 várható bejelentései és tartalmai
Új frissítési bejelentések

A Mojang minden évben megrendezi ezt az élő műsort, hogy bejelentse az összes új frissítést, amin az elmúlt hónapokban dolgoztak. Mindkét játékukhoz terveznek egy-egy új bővítést, és ezekről részletesen beszélnek.

Ezek az új frissítések bejelentései a műsor fénypontjává váltak, hiszen játékosok milliói várják, hogy új funkciók érkezzenek szeretett sandbox címükhöz.

Idén a Mojang az új 1.20-as frissítést jelenti be az alapjátékhoz, valamint új frissítéseket és információkat a Dungeonsról. Ezek bejelentése után mélyebben belemerülnek a következő frissítés koncepciójába, és egyenként leplezik le az új funkciókat.

További Minecraft Legends funkciók

A Mojang nemrég jelentett be egy vadonatúj akció-stratégiai játékot, amely jövőre jelenik meg. Azóta rengeteg információt elárultak a készülő címről, és mutattak néhány in-game felvételt is.

Ezért biztosra vehető, hogy a Mojang tovább fogja népszerűsíteni a 'Minecraft Legends'-et, és még többet fog elárulni róla. Mivel ez az év legnagyobb eseménye, minden bizonnyal a livestreamben külön szekciót tartanak majd kizárólag erre.

Az új mob szavazás győztese

Az egyik legnépszerűbb mini-esemény, amely az élő show előtt zajlik, az új mob-szavazás. A Mojang három új mobot leplezett le, és arra kérte a játékosokat, hogy szavazzanak az egyikre. A győztes a következő frissítés új funkciójaként kerül majd be a játékba.

A szavazási ablak ma (október 15-én), EDT 12 órakor zárul, közvetlenül az élő show kezdete előtt. Ahogy a korábbi eseményeken is láttuk, a mob-szavazás győztesét szintén ma, az esemény legvégén jelentjük be.

Közösségi elő-műsor

A különböző játékokhoz érkező új funkciókról szóló hivatalos bejelentéseken kívül az élő showban a szokásos módon rengeteg közösségi tartalom is helyet kap. A Mojang egyike azoknak a játékfejlesztő cégeknek, amelyek közel tartják a rajongóikat és tartják velük a kapcsolatot.

Ahogy a korábbi Minecraft Live eseményeken is láthattuk, a livestream kezdetén általában különböző tartalomkészítő videókkal készül a Mojang a műsor megkezdésére. A közösségi elő-műsor akár több mint fél órán keresztül is eltarthat.

Mi a reakciód?

like
1
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0