A Minecraft "kétszer annyi Java-t kap"

Újabb hét, újabb Minecraft snapshot. Ezek a bétatesztek adnak egy kis ízelítőt arról, hogy mire számíthatunk a nagy Caves and Cliffs frissítés mindkét részében, de a 21w19a snapshot inkább arról szól, hogy elveszünk dolgokat, mint hogy hozzáadunk. Egy masszív változást kell itt megjegyezni - a Minecraft "kétszer annyi Javát" kap.

A Minecraft "kétszer annyi Java-t kap"

A Minecraft a (2014-ben először kiadott) Java 8-ról a sokkal modernebb Java 16-ra frissül. Ha az alapértelmezett Minecraft Launchert használod, akkor automatikusan megkapod a szükséges Java verziót. Itt nem lesznek nagyobb látható változások, de ez a frissítés javíthatja a Java Edition teljesítményét, és jelentősen megkönnyíti a modderek dolgát a jövőben.

Ez a pillanatkép eltávolítja a korábbi kiadásokban bevezetett sculk szenzort, kötegeket és gyertyákat is. A fejlesztők ezeket "befejezetlennek" írják le - így valószínűleg nem kell arra számítani, hogy még snapshot formájában is visszatérnek a Minecraft 1.17 második részének megjelenési időpontjáig.

Megkapjuk a hosszabb tárgynevek lehetőségét is az üllő UI-n keresztül - ez mostantól maximum 50 lehet. A változásokról teljes részletességgel a hivatalos oldalon tájékozódhattok.

Mi a reakciód?

like
1
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
1