A Minecraft 1.20 frissítés új mob fejet hozhat a játékba

A Mojang talán egy újabb mob-fejet ad a Minecrafthoz. A játék legutóbbi pillanatképében a fejlesztők elárulták, hogy hangokat kívánnak adni a mob fejekhez. Amikor a játékosok egy mob-fejet egy jegyzettömbre helyeznek, az egy adott hangot fog lejátszani.

A Minecraft 1.20 frissítés új mob fejet hozhat a játékba

Ezen a bejelentésen kívül a fejlesztők azt is nyilvánosságra hozták, hogy piglin-fejekkel bővítik a játékot. Ez az első új mob fej jó ideje.

A Mojang a hivatalos blogján írta:

"Ezen a héten a Java snapshotok és a Bedrock béták és előnézetek bemutatják nektek a következő Minecraft 1.20-as funkciót: a lejátszható mob hangokat! Amikor egy mob-fejet egy jegyzettömbre helyezel, mostantól az adott mob környezeti hangját fogja lejátszani".


Tette hozzá:

"Ezzel a funkcióval a piglin fejek is bekerülnek a gyűjteménybe, amely már tartalmazza a zombit, a kúszót, a csontvázat, a hervadt csontvázat és az Ender Dragon-t. Végre létrehozhatsz egy zombi zimankót, vagy egy Ender Dragon riasztórendszert. Szeretnél létrehozni egy creeper fehér zaj gépet, hogy segítsen elaludni éjszaka? Aludj sSzSzSzSzSzSzSz, barátom."


Jelenleg csak a creeperek, zombik, hervadt csontvázak, csontvázak és az Ender Dragon rendelkezik gyűjthető mob fejjel.

Ez az új funkció a legutóbbi kör pillanatképekben érhető el. Ha jól működik, a játékosok a játék teljes verziójában is megtapasztalhatják majd, amint megérkezik az 1.20-as frissítés.

A blogbejegyzésben az is szerepel, hogy a frissítés teljes megjelenése előtt további részletek is napvilágot látnak majd. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy nem a csőcselékfejek, a vésett könyvespolcok, a Sniffer, a lógó táblák és a tevék lesznek az egyetlen nagyobb újdonságok a játékban.

Mikorra várható az 1.20-as frissítés érkezése a Minecraftba?


Az 1.20-as frissítést hivatalosan októberben jelentették be a Minecraft Live-on, ahol a Mojang két másik játékáról, a Legendsről és a Dungeonsról is elárulta a legfontosabb információkat.

A fejlesztők laza "2023-as" megjelenési dátumot adtak az 1.20-as frissítésnek, ami azt jelentheti, hogy a jövő év januárja és decembere között bármikor megjelenhet. Valószínűleg azért nem tűztek még ki hivatalos megjelenési dátumot, hogy elkerüljék az időzavarokat, és elegendő időt szánjanak arra, hogy mindent implementáljanak.

Sok rajongó úgy véli, hogy az 1.20-as frissítés az év első részében fog megjelenni. Úgy tűnik, hogy a tavasz az új kiadások népszerű időszaka, és lehetséges, hogy a frissítés ekkor fog megjelenni.

Sajnos a Mojangtól a 2023-as bejelentésen túl még nem érkezett hivatalos hír. Azonban ahogy közeledik a frissítés, egyre több információ és részlet lesz elérhető.

Mi a reakciód?

like
5
dislike
0
love
0
funny
0
angry
2
sad
0
wow
2