Az 5 legerősebb varázslat Minecraft 1.21-ben

A Mojang Studios 2024. június 13-án adta ki a Minecraft 1.21 frissítést. A patch számos új funkciót hozott, mint például a próbakamrákat, a breeze mobot, a baljós próbákat, a buzogányt és még sok mást. A frissítés három új és egyedi varázslatot is bevezetett, hogy segítse a játékosokat a buzogányuk megerősítésében — ezek a Sűrűség, az Áttörés és a Szélroham. Ha már az erősítésekről beszélünk, a Minecraftban vannak túlságosan erős varázslatok is. Ezeket szem előtt tartva, íme a játékban használható öt legerősebb varázslat listája.Megjegyzés: Ez a lista szubjektív és kizárólag az író véleményét tükrözi.

Az 5 legerősebb varázslat Minecraft 1.21-ben

A Minecraft 1.21-ben használható 5 legerősebb varázslat listája

5) Hatékonyság

A Hatékonyság varázslat növeli egy eszköz bányászási sebességét

Az egyik briliáns varázslat, amit a játékosok használhatnak eszközeiken, az a hatékonyság. Ez a varázslat lényegében csökkenti egy blokk kibányászásához szükséges időt, növelve az általános bányászási sebességet.

Amikor az eszközök a legerősebbek (a varázslattal felszerelve), gyorsan áttörhetnek több száz blokkon, ami miatt egy kicsit túl erőssé válhatnak. Továbbá, ha ezt a varázslatot párosítjuk a sietség kettő állapothatással, amit a játékosok a jelzőtüzekből kapnak, akkor egy pillanat alatt képesek lesznek egy blokkot eltörni.

4) Sűrűség

A buzogányt fel lehet szerelni sűrűséggel

A Minecraft 1.21 frissítés nemrég hozott egy új varázslatot, a Sűrűséget, amely kizárólag a buzogányra alkalmazható. A fegyver egyik egyedi aspektusa, hogy növeli a támadás erejét a játékos esési magasságával arányosan. Ez azt jelenti, hogy ha a játékosok esés közben találnak el valamit, nagy sebzést okozhatnak bármely entitásnak.

Ez a varázslat egyszerűen jelentősen erősebbé teszi a buzogányt rövid távolságokon azáltal, hogy növeli a sebzést minden egyes leesett blokk után. Az öt szintje mindegyike 0,5 életerőponttal növeli a sebzési erőt minden blokk után, amit a játékos esik. Ez a varázslat kölcsönösen kizáró az áttöréssel, a lesújtással és az ízeltlábúak végzetével.

3) Élesség

Az Élesség növeli a kard támadási erejét.

Vitathatatlanul a leggyakrabban használt fegyver a Minecraftban a kard. Bár jobb kardokat lehet készíteni erősebb anyagokból, mint a gyémánt és a netheritkő, a játékosok használhatják az élességet is, hogy még erősebbé tegyék őket. Mindössze annyit tesz, hogy növeli a fegyver támadási erejét. Azonban a maximális varázslati szinten túlságosan erőssé teheti a kardot.

A Java Kiadásban ezt az erősítést párosítani lehet a söprő éllel is, ami még erősebbé teszi a kardot. Kölcsönösen kizáró a lesújtással, a hasítással és az ízeltlábúak végzetével.

2) Végtelen

A Végtelenvarázslat lehetővé teszi, hogy az íjak végtelen nyilat lőjenek.

A Minecraftban a játékosok gyakran kifutnak a nyilakból, amikor íjat és nyilat használnak az ellenségek távoli kiiktatására. Ezért alkalmazhatják a végtelenség varázslatot ezeken a fegyvereken, hogy elkerüljék több lövedék készítését. Amíg a játékosnak van egy nyila a készletében, gyakorlatilag végtelen számú nyilat lőhet ki. Ily módon a játékosok folyamatosan lövöldözhetnek az ellenségekre habozás nélkül, ami hihetetlen erőssé teszi ezt a varázslatot. Ez az erősítés nem működik a javítással együtt.

1) Önjavítás

Az Önjavítás varázslat automatikusan megjavít bármilyen eszközt.

Az egyik legkívánatosabb és legerősebb varázslat a Minecraftban az önjavítás. Ez egy ritka kincs erősítés, amit egy mester szintű könyvtáros falusi lakostól lehet megszerezni. Ez a varázslat megszerezhető láda zsákmányként is a dzsungel templomokból, erődítményekből, ősi városokból, és még horgászás közben is.

Érdemes megemlíteni, hogy a Mojang Studios hamarosan hivatalosan is bevezethet egy Falusi Kereskedelem Átegyensúlyozás funkciót, ami sokkal ritkábbá teheti az önjavítás erősítést. Ha ezt a funkciót alkalmazzák, ez a varázslat csak egy mester szintű mocsári könyvtárostól lesz megszerezhető.

Ami az önjavítás használatát illeti, bármely eszköz, amire alkalmazzák, automatikusan megjavítja magát a játékosok által felvett tapasztalati gömbök segítségével. Ezért a játékban ez a varázslat hatékonyan törhetetlenné teszi a felszerelést. Kölcsönösen kizáró a végtelenséggel.

Mi a reakciód?

like
4
dislike
0
love
1
funny
0
angry
0
sad
1
wow
1