Top 5 szórakoztató dolog, amit a barátaiddal csinálhatsz a Minecraftban

A Minecraft egyjátékos és többjátékos lehetőségeket is kínál. Bár a legtöbb játékos egyedül fedezi fel a játék világát és teljesíti a küldetéseket, a barátokkal való játék sokkal érdekesebb. A felhasználók vagy beugorhatnak a masszív többjátékos nyilvános szerverekre, és más játékosokkal együtt élvezhetik a címet, vagy létrehozhatnak egy privát szervert a realmokon keresztül, hogy hasonló eredményt érjenek el.

Top 5 szórakoztató dolog, amit a barátaiddal csinálhatsz a Minecraftban

Természetesen nem a vanília küldetéssorok és a felfedezés az egyetlen dolog, amit a Minecraft játékosai tehetnek, ha másokkal együtt játszanak a címmel. Rengeteg olyan tevékenység van, amelyben az egyének részt vehetnek és órákat tölthetnek el. A sandbox cím sokkal szórakoztatóbb, ha másokkal együtt játszanak vele. Ezzel együtt itt van néhány dolog, amit a barátokkal való játék közben lehet csinálni.

5 elképesztő Minecraft tevékenység, amibe a barátokkal együtt lehet bekapcsolódni, rangsorolva

5) A szokásos történet eljátszása

A többjátékos Minecraft egyik legalapvetőbb módja a többjátékos Minecraft-játék, ha összeállsz egy barátoddal, és végigjátszod a fő történetszálat. Amikor az emberek egy új világba spawnolnak, teljesen egyedül vágnak bele a kalandba. Ez időnként elég unalmas lehet, például érceket bányászni, kemény, ellenséges mobokat legyőzni, stb.

Ezért a játékosok összeállhatnak egy többjátékos szerveren, és megpróbálhatják együtt legyőzni a címet. Ez sokkal szórakoztatóbb lehet, mint egyedül játszani a hatalmas sandbox világban.

4) Hatalmas építmények építése

Egy masszív építmény létrehozása a Minecraftban, mivel rengeteg erőforrást és időt igényel. Bár sok játékos egyedül építi ezeket a behemótokat, rendkívül szórakoztató lehet egy baráti társasággal együtt építeni őket. Ha több emberrel együtt építesz hatalmas épületeket, azzal rengeteg időt is megtakarítasz. Ráadásul a csoport különböző tagjaitól új ötletek érkezhetnek, ami biztosíthatja, hogy az építmény a lehető legimpozánsabb legyen.

3) SMP szerver

Ha egy nagy baráti társaság szeretne együtt játszani egyetlen világban, és frakciókat vagy fiktív történetet létrehozni, egy SMP stílusú szerver tökéletes erre. Különböző karakterekké válhatnak a szerveren, és újfajta történeteket hozhatnak létre, és elmerülhetnek a szerver világában. Ez az egyik legjobb módja a Minecraft játéknak nagy csoportok számára.

2) Parkour futás

A Parkour-futások a nyilvános Minecraft-szerverek egyik legnépszerűbb tevékenységei közé tartoznak. Ezeken a pályákon az a cél, hogy egy sor pályát teljesítsünk, átugorva és sprintelve furcsán elhelyezett blokkokon. Bár ez barátok nélkül is szórakoztató, sokkal versenyképesebbé válik, ha barátok is vannak. A játékosok fej-fej mellett haladhatnak egy parkour futáson, és kihívhatják egymást, hogy minél gyorsabban teljesítsék a pályát.

1) PvP-párbajok

A PvP vitathatatlanul a legszórakoztatóbb tevékenység, aminek két vagy több barát hódolhat. A Minecraft játékosok bármelyik nyilvános szerverhez csatlakozhatnak, és részt vehetnek ebben az élményben, vagy akár párbajozhatnak másokkal a saját privát világukban és szervereiken. A párbajokban, a legalapvetőbb értelemben két vagy több játékos küzd egymás ellen, amíg egyikük meg nem hal.

A PvP párbajok a leghíresebb játékmódok közé tartoznak az olyan szervereken, mint a Hypixel, a ManaCube, a Complex Gaming stb. Mivel a játékosok egyedül játszva a címet csak A.I. entitások ellen harcolhatnak, sokkal szórakoztatóbb és nagyobb kihívást jelent.

Mi a reakciód?

like
4
dislike
0
love
1
funny
0
angry
0
sad
1
wow
3