Minecraft: 1.19 nagy "The Wild Update" 2022 - tartalom, blokkok és hajó frissítés

A Minecraft Live 2021 során a csapat bejelentette a "The Wild Update", az új 1.19-es frissítést 2022-re a Minecraftban. Jelentős hajófrissítést, békákat, ebihalakat és új mangrove mocsarakat hoz. A Deep Dark terület is része. 

Minecraft: 1.19 nagy "The Wild Update" 2022 - tartalom, blokkok és hajó frissítés

Mi az új frissítés? Még ebben az évben a Minecraft kiadja a "Barlangok és sziklák" frissítés második részét. De 2022-re új tartalom is szerepel a tervek között, amelyet "The Wild Update"-nek hívnak. 

Az új tartalom középpontjában a vadon áll, új lényekkel, például békákkal, de új mechanikákkal is. A frissítés első pillanatait itt mutatjuk meg. 

"The Wild Update" az 1.19-cel - Minden tartalom, kiadás, hajó frissítés
Mikor lesz a kiadás? Az eddigi tervek szerint a frissítés 2022-ben jelenik meg. A pontos megjelenési dátumot egyelőre még nem határozták meg. 

Mi fog változni? A nagy "The Wild Update" a sandbox játék túlvilági vadonját ünnepli. Ennek érdekében a mocsári biomok úgy lesznek megváltoztatva, hogy ott békákat és azok ivadékait találhatod meg. Az ebihalak és a szentjánosbogarak is részei a játéknak. 

Az ebihalakat egy vödörben is kiemelheti a vízből.

Attól függően, hogy a békák melyik bioszférában nőnek fel, különböző fajokat és színeket vehetnek fel. A tervek szerint minden egyes békafaj más-más előnnyel jár majd a játékos számára. Hogy ezek milyen előnyökkel járnak, az jelenleg még nem világos, mivel a békák fejlesztése még folyamatban van.

A szentjánosbogarak egy animációval képesek elkapni a békákat a levegőből, és megenni őket.

Új fafajtaként most először vannak mangrovefák a Minecraftban. A fákról leszedheted a magjaikat, majd újra elültetheted őket a víz alatt vagy a szárazföldön. 

Az új mangrove mocsár bioszféra tele van sárral.

Új blokkok: A Mangrove mocsárban megtalálod az új sárblokkokat a frissítéssel. Készítheted őket föld és agyagtömbök kombinációjával. Alternatívaként sárból is készíthetjük őket. Ha vizet öntesz egy földtömbre, akkor egy sártömb jön létre. 

Ezeknek a tömböknek az a különlegessége, hogy egy kicsit belesüllyedsz, amikor sárban állsz. 

Fontos hajófrissítés: A Minecraft játékosok már régóta várnak egy mechanikára, és a "The Wild Update" végre elhozza a javított hajókat. A megjelenés után lehetőség lesz ládákat elhelyezni a hajókban. A vízi utak során megtöltöd őket zsákmánnyal, és hazaviheted magaddal. 

The Deep Dark és Warden - megjelenés most 2022
Mi ez? A "Deep Dark" biomok valójában a Caves and Cliffs frissítés részei voltak, az új ellenséggel, a "Warden"-nel együtt. A Minecraft csapata azonban a Minecraft Live 2021-en bejelentette, hogy ez a tartalom már a "The Wild Update" része, és 2022-ben fog megjelenni. 

Az új ellenséget, a "Warden"-t már a 2020-as Minecraft Live-on bejelentették. A Warden vak, és a rezgéseidre reagál.

A következőket kell tudnod a Deep Darkról: Új sculk blokkokra és sculk érzékelő blokkokra számíthatsz. Ez utóbbiak képesek érzékelni a rezgéseket. 

Ezenkívül vannak Sculk Screamer blokkok, amelyek láthatóan "sikítani" tudnak. 

Ha a hátborzongató ellenségek ellenére be mersz menni a mélysötét területekre, ott bőséges jutalomban lehet részed. Mert ott olyan ládákat találsz, amelyekben olyan zsákmány van, amit csak a mélysötétben találsz. 

Mi a reakciód?

like
12
dislike
0
love
3
funny
0
angry
0
sad
0
wow
13