Sártömbök a Minecraft 22w11a snapshotban: Minden, amit tudni kell

A Mojang nemrég kiadta a Minecraft 22w11a snapshotját, amely a The Wild frissítésen alapul. Tele van rengeteg újdonsággal és változással, mint például sárblokkok, mangrove blokkok, békák, mélysötét biomok és még sok más. A sártömböket a 2021-es Minecraft Live eseményen mutatták be, és most a Java Edition játékosok is megtapasztalhatják ezeket az új blokkokat.

Sártömbök a Minecraft 22w11a snapshotban: Minden, amit tudni kell

A hivatalos frissítésben ezek a blokkok az új mangrove mocsár biomok részét képezik majd. Ebben a pillanatképben azonban a biom nincs jelen, és ezek a blokkok nem generálódnak természetesen. A Mojang annak érdekében, hogy bővítse a mocsarakat az overworldben, hozzáadta ezeket a blokkokat a játékhoz.

Minden, amit a Minecraft 22w11a snapshotban található sárblokkokról tudni kell

Ezeknek a blokkoknak a beszerzése
A sárblokkok közül csak a sár és az iszapos mangrove gyökerek lesznek természetes módon megtalálhatók a The Wild frissítésben. Ezek a Minecraft snapshot 22w11a-ban nem természetes módon generálódnak, mivel az új mangrove mocsár biom részét képezik, amely még nem került hozzá.

Csak a kreatív mód leltárából szerezhetők be. A normál sárblokkokat úgy is megkaphatod, hogy vizes palackokat használsz egy sárblokkra. Így a föld nedves lesz, és sárrá alakul.

Különböző típusú blokkok
A 22w11a Minecraft-pillanatfelvétel összesen hat új sárblokkot tartalmaz. Ezeket kézműves receptekkel lehet összekapcsolni egymással, és a játékosok a jövőben bázisaik építőkockáikhoz használhatják őket. Itt van mind a hat:

Mud


Ezek normál blokkok, amelyek természetesen megtalálhatóak lesznek az új mangrove mocsár biomban. Bárhol elkészíthetők úgy is, hogy egy vizes palackot használunk egy földtömbre. Sötétszürke és kékes színük van, tompa textúrával.

Sáros mangrove gyökerek


Ezek a sár különböző változatai, amelyek az új mangrovefák közelében fognak nőni. Mangrove gyökér textúrájuk van a normál sár textúrán felül, mintha a gyökerek beleragadtak volna a sárba. Ezeket a sár és a mangrove gyökerek kombinálásával lehet elkészíteni, vagy a kreatív mód leltárában találhatók a Minecraft 22w11a snapshot 22w11a-ban.

Csomagolt sár


Ezek olyan blokkok, amelyeket csak egy sárblokk és egy búza segítségével tud a játékos elkészíteni. Enyhén zajos textúrájuk van, világosbarna színűek. Ezeket tovább lehet craftolni, hogy téglákat készítsenek belőlük.

Sártéglák, lépcsők és kerítés


Ez a három hasonló típusú blokk, mivel a tégla kategóriába tartoznak. Négy csomagolt iszapot lehet kombinálni, hogy vályogtéglákat készítsenek, amelyekből tovább lehet lépcsőket és kerítéseket készíteni. Ezek textúrája hasonló a többi téglatömbhöz, de a téglák kissé szögletesek és világosbarna színűek.

Mi a reakciód?

like
5
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0