Az 5 legkívánatosabb funkció a Minecraft 1.19 frissítésben

Több mint egy hónap telt el a Minecraft 1.19-es frissítésének megjelenése óta. Miközben rengeteg új funkciót hozott a játékba, hogy a játékosokat lekösse és érdeklődésüket fenntartja, többek között a Warden, a Frog, a Tadpole, az Allay, a Deep Dark biome és a Mangrove Swamp biome, volt néhány funkció, ami nem látott napvilágot.

Az 5 legkívánatosabb funkció a Minecraft 1.19 frissítésben

A Mojang minden egyes frissítéssel igyekszik választási lehetőséget adni a játékosoknak, hogy milyen tartalmakat szeretnének látni a címben a játékosok, valamint lehetőséget ad arra is, hogy eltávolítsanak néhány olyan funkciót, amelyet a fejlesztők eredetileg hozzáadni gondoltak.

A folyamatos, nagyszabású frissítések létrehozása meglehetősen nehéz lehet, ezért előfordulhat, hogy egyes funkciók elmaradnak. Ugyanez történt a The Wild frissítéssel is, ahol egyes tartalmak elmaradtak, míg más funkciókat a játékosok leszavaztak.

Top 5 kiadatlan funkció a Minecraft 1.19-ben, amit a játékosok szeretnének a játékban látni.
5) Régészet

Még 2020-ban a Mojang bejelentette a Caves and Cliffs frissítést, az összes új funkcióval együtt, amit terveztek hozzá. Ezek egyike volt az archeológia, amelyben a játékosok természetes úton generált ásatási helyeket találhatnak, és egy ecsettel fokozatosan eltávolíthatják a föld vagy kavicstömbök rétegeit, hogy megtalálják az alatta elásott értékes tárgyat.

Ez érdekes koncepció volt, és jól illeszkedett a játék "barlangász-" és bányászkultúrájához. Sajnos ez a funkció még mindig nem jelent meg, még két évvel a bejelentése óta eltelt két év után sem. A Mojang arról tájékoztatta a játékosokat, hogy még mindig dolgoznak a funkción, bár senki sem tudja, mikor jelenik meg.

4) Bundles

A Bundles egy másik funkció, amit még 2020-ban jelentettek be a Caves and Cliffs frissítéssel. A Bundles olyan tárgyak, amelyeket a játékosok kézműveskedhettek volna, és amelyekkel több halom tárgyat tárolhattak volna. A kezdő játékosok imádták az új elemet, mivel a shulkerek craftolható változatát kapták.

Sajnos a kötegek még nem jelentek meg, még az 1.19-es frissítésben sem. A Mojang egyik fejlesztője megemlítette, hogy érintésalapú eszközökön problémáik voltak a tárgy felhasználói felületével.

3) Réz gólem

A Copper Golem volt az egyik olyan mob, amelyet leszavaztak a Minecraft Live 2021 mob szavazási versenyen. Ebben a játékosok három mobra szavazhattak, a Minecraft 1.19-es frissítésére. A Golem az Allay és a Glare ellen indult benne, és még a döntőbe is bejutott. Sajnos Allay nyerte a mob szavazást, így a Copper Golem nem jelent meg.

A Copper Golem egy aranyos és barátságos mob volt, amit rézből lehetett építeni, és minden rézgombot megnyomott, amit a közelében elhelyeztek. Kiváló társ lehetett volna a vöröskő áramkörök aktiválásához vagy leállításához egy rézgombon keresztül.

2) Birch Forest

A Birch Forest az egyik legalapvetőbb és legegyszerűbb erdei biom a játékban. A Mojang 2021-ben jelentette be, hogy egy nagyon szükséges ráncfelvarrást ad a biomnak. A fejlesztők azt tervezték, hogy magasabbá teszik a fákat, és több növényzetet adnak hozzá, hogy javítsák a megjelenését.

Sajnos ezt a projektet a Mojang elvetette. A játékosok rendkívül felháborodtak azon, hogy a változtatás nem valósult meg a Minecraft 1.19-es frissítésében. Néhányan még egy egyéni modon is elkezdtek dolgozni, amely megváltoztatná a biomot a játékban.

1) Szentjánosbogarak

A Minecraft 1.19-es frissítésében az új Mangrove mocsár biommal együtt a Mojang bevezetett egy új környezeti mobot is, a Firefly-t. Ez lett volna a legkisebb mob a játékban, mindössze két pixelből állt. A frissített trailerben a Mojang megmutatta, hogy az új béka-mobok táplálékául szolgáltak.

Ezeket a mobokat azonban eltávolították a frissítésből, egyszerűen azért, mert a játékközösség néhány tagja tájékoztatta a fejlesztőket a szentjánosbogarak mérgező voltáról és arról, hogy árthatnak a békáknak. Ezért távolították el őket a frissítésből.

Mi a reakciód?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0