Sniffer a Minecraft Mob Vote 2022-ben: Minden, amit tudni kell

A Minecraft csapata most felfedte az első mob nevét, amely a játék közelgő Mob Vote-jának része lesz. A mob neve a Sniffer. A Mojang szerint egy "ősi" lényről van szó, amely sok évvel ezelőtt az Overworld ökoszisztémájának része volt.

Sniffer a Minecraft Mob Vote 2022-ben: Minden, amit tudni kell

A Mojang minden évben megrendezi a Minecraft Live-ot, és az eseményen mindig van mob szavazás. A világ minden tájáról érkező játékosok három újonnan tervezett mobot mutatnak be, amelyek potenciálisan a játék részei lehetnek. A közösségnek szavaznia kell, és ki kell választania közülük egyet, hogy bekerüljön a játékba.

Mob szavazás 2022: A Minecraft játékosok először láthatják a Sniffer-t.

A Sniffer a Minecraft hivatalos YouTube-csatornáján egy rövid videó formájában mutatkozott be a közösségnek.

A videó egy furcsa címképernyővel kezdődik, amelyen ez áll:

"A titkos tojások"
Ezután a játékosok egy kétdimenziós Minecraft-világba kerülnek, amelyben két animált modellt látunk, akiket Tiny Jensnek és Tiny Agnesnek hívnak és beszélgetnek egymással.

A két modell Jens "Jeb" Bergensten (a Minecraft vezető kreatív tervezője) és Agnes Larsson (a Minecraft Vanilla Game Directora) alapján készült.

Tiny Jens odamegy Tiny Agneshez, és megkérdezi tőle, hogy megtanította-e a játék csirkéit arra, hogyan kell a víz alatt tojni.

Tiny Agnes azt válaszolja: "Még nem", mire Tiny Jens leírja a tojásokat. Leteszi a tojást a földre, és ősinek nevezi. Ezáltal a játékosok először láthatják rendesen a tojást. Elég nagy méretű, és a kialakítása némileg hasonlít a játék jelenlegi buildjében található rézérchez.

Ezen a ponton Tiny Agnes felfedi a tojás valódi természetét; hogy ez egy szipirtyó tojása, egy olyan csőcseléké, amelyről azt hitte, hogy már kihalt. Miközben a kettő a nagy tojást bámulja, az hirtelen mozogni kezd, és a szemük láttára kikel.

Egy kis Szimatoló bújik ki belőle. A csőcselék teste barna, sárga színű szájjal. Valamiféle növény is van a hátán. Ahogy az várható volt, azonnal szimatolni kezd.

Amikor Pici Jens értetlenségét fejezi ki a csőcselékkel kapcsolatban, Pici Ágnes elmagyarázza, hogy a Szimatoló nem madár, hanem egy ősi csőcselék, amely különös vonzalmat érez a növények iránt. Elmondja továbbá, hogy a csőcseléknek megvan az a képessége, hogy kiszagolja a magokat a földből. Miközben beszél, a frissen kikelt Sniffer újabb tojást rak, miközben egy idősebb Sniffer közeledik hozzá.

Tiny Jens kijelenti, hogy ha a csőcselék továbbra is elég tojást rak, akkor pillanatokon belül képesek lesznek benépesíteni a Túlvilágot. Tiny Agnes közbeszól, és arról beszél, hogy a Sniffer csőcselékkel együtt néhány új bolygó is bekerülhet a játékba. Azonban mindkét karakter emlékezteti a közösséget, hogy a mobra szavazniuk kell, mielőtt az bekerülhet a játékba.

A Sniffer mob leleplezésével kapcsolatos érdekesség, hogy megerősít néhány olyan kiszivárgást, amely körülbelül négy nappal ezelőtt került fel olyan weboldalakra, mint a Twitter és a Reddit. A szivárgások mindhárom mob lehetséges nevét felfedték, a Sniffer volt az első.

A játékosoknak várniuk kell, hogy a következő két mob is megfelel-e a kiszivárogtatásoknak.

Mi a reakciód?

like
7
dislike
2
love
1
funny
0
angry
0
sad
0
wow
1