Hogyan csatlakozhatsz a Bedrock szerverhez a Minecraft Mob Vote 2022-hez?

Elérkezett a Minecraft Mob Vote 2022 esemény, és a játékosok végre szavazhatnak arra a mobra, amit szeretnének, hogy a következő frissítéssel bekerüljön a játékba. A három jelölt idén a Sniffer, a Rascal és a Tuff Golem.

Hogyan csatlakozhatsz a Bedrock szerverhez a Minecraft Mob Vote 2022-hez?

A mob-szavazás a 2022 Minecraft Live része, amelyet évente rendeznek meg, és amely a cím közelgő tartalmairól hoz nyilvánosságra híreket.

A játékosok a játék hivatalos weboldalára vagy a launcherre kattintva szavazhatnak. A Bedrock Edition játékosok a Mojang által üzemeltetett szerveren is szavazhatnak.

A Minecraft Mob Vote 2022 speciális Bedrock szerverhez való csatlakozás lépései

A Mojang egy három nappal ezelőtt a YouTube-on közzétett videóban ismertette a Minecraft Live 2022-t, megerősítve többek között az esemény dátumát és időpontját. A vállalat egy konkrét módszert is kiemelt, amellyel a Bedrock Edition játékosai szavazhatnak kedvenc mobjukra.

A Bedrock Edition játékosok az alábbiakban megadott lépéseket követhetik a módszer használatához:

  • Navigálj a hivatalos játékindítóra.
  • Kattints a Minecraft Live fülre az indító bal oldalán, a Minecraft Legends fül alatt. Ez egy olyan oldalra vezet, ahol folytathatod a szavazási folyamatot.
  • Kattints a "Szavazz most" opcióra.
  • Két lehetőség fog megjelenni előtted. Ha az indítóprogram segítségével szeretnél szavazni, válaszd a jobb oldali lehetőséget. Mivel azonban a Bedrock Editiont fogod használni a szavazáshoz, válaszd a párbeszédpanel bal oldalán található "szavazás a játékban" opciót.
  • A Minecraft for Windows automatikusan megnyílik. A menü belsejében a képernyő bal oldalára kell nézned, és a "Mob Vote" opcióra kell kattintanod. A fülön megjelenik a szavazás befejezéséig hátralévő idő is.
  • Kattints a "Play and Vote" opcióra.
  • A játék megkísérel kapcsolatot létesíteni a szerverrel. Ezen kívül egy kis erőforráscsomag letöltését is kéri, amely a szerverre való belépéshez szükséges. Töltsd le, és várd meg, amíg a szerver betöltődik.
  • Ha betöltődtél, menj egyenesen a szavazóterület közepe felé. Ott mindhárom mobra való szavazás lehetőségét megtalálod. Csak nyomd meg annak a mobnak a karját, amelyet választani szeretnél, és máris leadod a szavazatodat. Megváltoztathatod a szavazatodat, ha egy másik mob karjára kattintasz.

A Bedrock szerveren belül a játékosokat sok más játékos hangjai fogadják, akik egy nagy és gyönyörű világban rohangálnak.

Tiny Jens, Tiny Agnes és Tiny Vu modelljei megjelennek az újonnan spawnolt játékosok előtt. Mindegyik modellnek más-más mondanivalója lesz számukra.

Tiny Vu a szervert és a Mob Vote-ot fogja bemutatni a játékosoknak, míg Tiny Jens arra fogja ösztönözni a játékosokat, hogy szavazzanak kedvenc mobjukra. Tiny Agnes viszont mindhárom mobról beszélni fog, hogy a játékosok rálátást nyerjenek és dönteni tudjanak.

A szavazáson kívül a Bedrock szerver számos minijátékot és tevékenységet is tartalmaz, köztük parkour-pályákat, hullámvasutat, harci kihívásokat és ejtőernyőzést.

Mi a reakciód?

like
1
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0