Top 5 Minecraft élelmiszerelemek termesztése a túléléshez

Az élelmiszer létfontosságú a Minecraft Survival módjában. A Kreatívban a játékosoknak sosem kell enniük, de a Túlélésben elengedhetetlen a túléléshez és a sprinteléshez. Az éhség a 0.12.1-es frissítéssel került be a játékba, és azóta jó néhány élelmiszertárgyat vezettek be.

Top 5 Minecraft élelmiszerelemek termesztése a túléléshez

A termesztés az egyik legjobb módja az élelem megszerzésének, mivel ehhez nem kell keresgélni vagy állatokat ölni. Emellett önfenntartó is, mivel minden egyes termésből a játékosok megehetnek valamennyit, míg másokat újraültetnek, hogy folytassák a körforgást. Íme a legjobb élelmiszerek, amelyeket a Minecraft játékosok termeszthetnek a Survivalban.

A Minecraft Survival módban termeszthető legjobb élelmiszerek

5) Édes bogyók

Az édes bogyók nem nyújtanak sok éhség helyreállítást. Egy bogyó elfogyasztása mindössze két éhségpontot állít vissza, és nem sok telítettséggel rendelkezik. Viszont nagyon könnyű termeszteni őket.

A játékosok elültethetik őket, majd betakaríthatják, amikor megtelnek. Egy érett édes bogyóbokor 2-3 édes bogyót termel, és utána újra termeszteni kezdi őket.

4) Cékla
Önmagában egy cékla csak egy éhségpontot állít vissza. Ha céklalevest készítünk belőle, akkor a játék egyik legjobb táplálékává válik. Hat éhségpontot és 7,2 telítettséget állít vissza.

Hat céklalevest kell készíteni, de ezeket nagyon könnyű megtermelni és begyűjteni. A magokat elültetjük, így minden elérhető céklát bele lehet tenni a levesbe. A tál utána megmarad, így a játékosok újra felhasználhatják, hogy még többet készítsenek.

3) Répa
A nyers sárgarépa nem sok segítséget nyújt az éhség ellen, de aranyrépát lehet belőle készíteni. Azok vitathatatlanul a legjobb élelmiszerelemek a Minecraftban. Ráadásul könnyű sok sárgarépát szerezni, hiszen egy növényből három sárgarépa terem (Fortune-nal több).

A zombik is elejthetik őket, ami megkönnyíti a beszerzésüket.

2) Búza
A búzát nem lehet megenni, de több különböző ételreceptben is felhasználható. A süteményekhez, a süteményhez, a sütőtökös pitéhez és a kenyérhez mind búzára van szükség. Ezek egyben a játék leghasznosabb élelmiszerelemei közé tartoznak.

Sok más tárgyat is igényelnek, de a búza annyira univerzális, hogy remekül lehet termeszteni a Survivalban. Ráadásul a magokat rendkívül könnyű megszerezni a fű letörésével.

1) Burgonya
A normál burgonya nem az, amit a Minecraft játékosoknak meg kell enniük. Ehelyett meg kell főzniük. Ha egyszer sült krumpli lesz belőle, amihez csak a szénre van szükség a főzéshez, akkor az egyik legjobb elemmé válik.

Egy sült krumpli öt éhségpontot állít vissza, és hat telítettséggel rendelkezik. Ha összehasonlítjuk más hasonló statisztikájú Minecraft ételekkel, a sült krumpli receptje sokkal egyszerűbb a Minecraftban.

Mi a reakciód?

like
2
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0