Az 5 legjobb blokk, ami a Minecraft 1.20 Trails and Tales frissítéssel érkezik

A Minecraft 1.20 Trails and Tales frissítés hamarosan élesedik 2023-ban, és mindenféle új funkciókat, mobokat, biomokat és blokkokat hoz. Mint minden javításnál, a Mojang minden nagyobb funkcióval egy csomó friss blokkot ad hozzá. Mivel az ilyen beépítések minden Minecraft-világ egységei, a legtöbb játékos alig várja, hogy kipróbálhassa az újakat.

Az 5 legjobb blokk, ami a Minecraft 1.20 Trails and Tales frissítéssel érkezik

Szinte minden friss fő funkcióhoz, mint például az archeológia, a cseresznyés liget biome, stb. több új blokk is jár majd. Ennélfogva lesz mit felfedezni és játszani. Ez a cikk felsorol néhányat a legjobb blokkok közül, amelyek a közelgő frissítésben fognak megjelenni.

Gyanús homok, cseresznyés lankák és 3 másik nagyszerű blokk érkezik a Minecraft 1.20 Trails and Tales frissítéssel
1) Gyanús homok

Közel két év után a Mojang végre kiadja az Archeology funkciót, amely a sivatagi templomokban és kutakban található Suspicious Sand blokkot fogja tartalmazni. A játékosoknak ecsettel kell majd ecsetelniük ezt a blokkot, hogy mindenféle véletlenszerű tárgyakat fedezzenek fel. Olyan új tárgyakat is tartalmazni fog, mint a cserépszilánkok és a szimatoló tojások. A Suspicious Sand tehát a frissítés egyik legjobb blokkja lesz.

2) Cseresznye deszkák

Az egyik utolsó funkció, amit a Mojang bejelentett az 1.20-as frissítéshez, egy friss biom, a Cherry Grove volt. Ez a felvétel vadonatúj fákat tartalmaz majd, soha nem látott fablokkokkal. A Cherry Planks világos rózsaszínű lesz, és hamar a játék legszerethetőbb kiegészítői közé kerül. Ezeknek a blokkoknak a fent említett színe remekül alkalmas lesz egyedi megjelenésű építmények építésére.

3) Díszített cserepek

Az Archeology funkcióval a Mojang egy újabb új blokkot ad hozzá, amelyet vagy cserépdarabokból, vagy téglákból lehet majd készíteni. A neve Decorated Pot lesz, és különböző építkezésekben lehet majd használni díszítő célokra. Ha a fazekat egy vagy több cserépszilánkból készítik, akkor faragványok lesznek rajta; ellenkező esetben a beépítés sima fazekakkal lesz ellátva, ha téglából készült.

4) Vésett könyvespolc

A vésett könyvespolcok voltak az egyik első funkciók, amelyeket a Mojang az 1.20-as frissítéshez jelentett be. Bár a hagyományos könyvespolcok már régóta megtalálhatóak a játékban, a játékosok nem tudnak könyveket elhelyezni vagy eltávolítani róluk. A cizelláltakkal azonban mindháromféle könyvet hozzáadhatunk vagy törölhetünk róla. Ráadásul az ilyen könyvespolcok a tárgyak tárolására is remek lehetőséget nyújtanak majd, és egy valódi könyvtárat is létrehozhatnak a játékban.

Továbbá egy komparátorral egy vöröskő jelet is képesek kibocsátani, amikor egy könyvet hozzáadnak vagy eltávolítanak belőlük.

5) Rózsaszín szirmok

Az új Cherry Grove biome is imádnivaló rózsaszín szirmokat fog generálni, amelyek szétszóródnak majd a földön. Ezeket egyszerűen fel lehet szedni, ha egyszerűen összetörjük őket kézzel vagy bármilyen eszközzel. A rózsaszín szirmok ragyogóan alkalmasak a kertek és mindenféle építmény díszítésére. Ha a felhasználók még több rózsaszín szirmot szeretnének, egyszerűen csontlisztet használhatnak, hogy még több szirmot növesszenek a területen.

Mi a reakciód?

like
17
dislike
1
love
4
funny
0
angry
1
sad
2
wow
1