Hogyan lehet szavazni a Minecraft Mob Vote 2022-ben a Bedrock Editionben?

A Minecraft Live hamarosan egy új mob szavazási eseménnyel jelentkezik, amelyben három vadonatúj mob versenyez egymással. A Mojang már mindhármukat külön videókban leplezte le, röviden leírva, hogy mit fognak csinálni a játékban. Most jön a várakozás ideje, hiszen a szavazási rendszer október 14-én délben nyílik meg, és 24 óra múlva zárul le, közvetlenül az élő esemény előtt.

Hogyan lehet szavazni a Minecraft Mob Vote 2022-ben a Bedrock Editionben?

Ezúttal a Mojang lépett elő, és kizárólag a Twitter-kezelőjükről a weboldalukra, a launcherükre és a Bedrock Edition játékra helyezte át a mob-szavazásokat. A sikeres szavazáshoz be kell jelentkezned a Microsoft-fiókodról. Bár a weboldal és a launcher szavazási rendszere elég alap lesz, a Bedrock Edition egy speciális szavazási módszert kínál majd az új mobokra.

A Bedrock Edition különleges térképe a Minecraft Live-hoz

Idén a Mojang kibővíti az élő eseményt, hogy közelebb kerüljön a rajongótáborához. A Bedrock Editionön egy speciális szerver nyílik majd, ahová te és más játékosok a világ minden tájáról csatlakozhatnak. Itt interakcióba léphetsz másokkal, és szavazhatsz a kedvenc új mobodra.

Korábban ezt a különleges szervert a Minecraft Now egyik élő közvetítése során tesztelték. Ez egy zseniális módja a játéknak és az új mobra való szavazásnak.

A világ egy karneváli témájú térképet kap, ahol a játékosok rengeteg új funkcióhoz és mobhoz kapcsolódó dekorációra számíthatnak. Számos minijátékkal és felfedezésre váró területtel lesz tele.

Emellett az új mobokról szóló friss Mojang-videókban szerepel az egyik helyszín, amely a különleges karneváli térképen lesz. A fenti képen az egyik terület látható, ahol Vu, Agnes és Jeb karakterei vannak jelen.

Hogyan léphetsz be a Bedrock Edition különleges térképére és szavazhatsz az új mobokra

Ha telepítetted a Bedrock Edition legújabb verzióját, nyisd meg a játékot, és keress egy új gombot a főmenü képernyő bal alsó sarkában. Ez valószínűleg a 'Minecraft Live' feliratot fogja tartalmazni. Ha megnyomod, a játék automatikusan beenged a karneváli térképet és szavazóteret tartalmazó speciális szerverre.

Miután belépsz a speciális karneváli térképre a Bedrock Editionben, a szavazás elég egyszerű lesz. Menj a fő területre, ahol mindhárom csőcselék ki lesz állítva, mindegyiknél egy-egy karral. Húzd meg a kart az előtt a mob előtt, amelyre szavazni szeretnél.

Ne feledd, csak egy szavazatot kapsz, bár a 24 órás ablak között minél többször meggondolhatod magad, és megváltoztathatod a szavazatodat.

Ezen kívül további információt nem közöltek a térképről. Biztosan kellemes meglepetés lesz egy külön az eseményre készített térkép, ahol még az új mobokra is lehet szavazni.

Mi a reakciód?

like
17
dislike
0
love
1
funny
2
angry
0
sad
1
wow
4