Minecraft 1.18 frissítés: Caves and Cliffs Part 2 pre-release kezdődik a megjelenés dátumára

Egy e heti ÚJ frissítés szerint a Minecraft 1.18 megjelenési dátuma még ebben a hónapban bekövetkezhet, ami remek hír a nagy Caves and Cliff Part 2 bővítményre váró rajongóknak.

Minecraft 1.18 frissítés: Caves and Cliffs Part 2 pre-release kezdődik a megjelenés dátumára

Úgy tűnik, hogy a Minecraft 1.18 már csak egy karnyújtásnyira van, mivel a fejlesztő Mojang a tesztelés új szakaszába kezd.

A szokásos snapshot helyett, amit ezen a héten adnak ki, a Minecraft csapata úgy döntött, hogy egy pre-release buildet indít, fontos hibajavításokkal kiegészítve.

A Caves and Cliffs Part 2 frissítésre türelmetlenül váró rajongók számára ez remek hír, hiszen ez azt jelenti, hogy sokkal közelebb vagyunk a frissítés megjelenéséhez.

Meg kell jegyezni, hogy ez az új előzetes kiadás egy számozott builddel érkezik, ami azt jelenti, hogy nem ez lesz az utolsó.

Ez azt sugallja, hogy lesz még legalább egy, mielőtt a Caves and Cliffs Part 2 készen áll a nyilvános fogyasztásra, és lehet, hogy ezen túl még többre is szükség lesz.

Az új előzetes kiadást kísérő üzenetben ez áll: "Az első 1.18-as előzetes kiadás itt van!

"Mostantól többnyire hibajavításokat kell látnotok. Ráadásul az előzetes kiadások nem követik a szokásos snapshot-kadrendet, azaz a szerdai megjelenést, szóval tartsátok nyitva a szemeteket!

"Ennek ellenére ez az előzetes kiadás bevezeti a biome blendinget, ami azt jelenti, hogy többé nem kell durva határokat találnod az új és a régi terepek között. Ezen felül újra bevezettük az Amplified és a Large Biome világtípusokat is."

A Mojang egy új sztoriposztot is kínált az új Caves and Cliffs Part 2 frissítéssel kapcsolatban, tovább ugratva a közelgő, 2021-re tervezett megjelenési dátumot.

A játékba érkező új barlangokra összpontosítva a poszt így szól: "Hirtelen Dee megállt. Lassan kinyitotta egy-egy szemét, majd gyorsan zihált. Ez a barlang olyan volt, mint semmi, amit eddig láttak!

"Éles tüskék álltak ki a földből, de a mennyezetről is lógtak. Első pillantásra úgy tűnt, mintha Dee egy gonosz, fogait kivillantó szörnyeteg előtt landolt volna. De ahogy közeledtek a cseppkövekhez, rájöttek, hogy nincs mitől félniük. Kinyújtották a kezüket, és óvatosan megérintették, megerősödve abban, hogy ez nem több, mint egy sziklaképződmény.

"Dee körbebarangolta, minden egyes lépéssel egyre magabiztosabbá válva az új területen. Érintetlennek tűnt. Látta valaki más is ezt a helyet? Honnan jöhetett ez a hely? Újnak tűnt, mintha egy éjszaka alatt keletkezett volna. De hogyan lehetséges ez?

"Talán a barlangok ugyanúgy nőttek, mint a fák, gyökereket hajtottak, hogy a helyükön tartsák őket. Csak idő kérdése volt? Vagy valami más játszott itt szerepet? Ahogy Dee a lehetőségeken töprengett, elfelejtett figyelni a lépteire."

MIKOR JELENIK MEG A MINECRAFT 1.18?

A Minecraft 1.18 - más néven Barlangok és sziklák - az év elején két részre lett osztva, mivel a bővítmény egyre nagyobb és ambiciózusabb lett.

A Caves and Cliffs 2. része rengeteg új és hasznos funkcióval fog bővülni, mint például a csomagok, valamint a ládákban tárolható táskák.

Új típusú biomokat ígértek, és a játékosok hamarosan felfedezhetik a Noise és a Lush Caves barlangokat.

A Lush Caves gyümölcsöket és természetet ad a barlangrendszerhez, valamint az Azalea növények és a Pink Blossoms virágait.

A Mojang pontos dátumot adott meg arra vonatkozóan, hogy mikor jelenik meg a Minecraft 1.18, de a közelmúltban a pillanatképekben bekövetkezett változások azt jelentik, hogy december elejére készülhet el.

Mi a reakciód?

like
3
dislike
1
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0