Hogyan szerezhetsz gyémántokat a Minecraft 1.19 frissítésben?

A Wild Update végül 2022. június 7-én jelent meg. Ebben a nagy Minecraft frissítésben a Mojang két biomot, négy mobot, valamint számos blokkot és tárgyat adott hozzá.

Hogyan szerezhetsz gyémántokat a Minecraft 1.19 frissítésben?

A korábban megjelent Caves & Cliffs frissítés hatalmas változásokat hozott a játékba. Az egyik legfontosabb funkció a teljes ércelosztás megújítása volt. Azok a játékosok, akik nem követték a frissítési híreket, az 1.18-as frissítésben nehezen találtak értékes érceket, például gyémántokat.

Az új 1.19-es frissítéssel néhány játékos ismét azon tűnődik, hogy történt-e változás az ércgenerálásban.

Mivel a gyémántok az egyik legkeresettebb ásványi anyag, sok játékos aggódik a gyémántok miatt, és amiatt, hogy történt-e bármilyen változás ezeknek a fényes tárgyaknak a generálásában. Ez a cikk a gyémántok megszerzésének legjobb módjait tárgyalja a Minecraft The Wild frissítésben.

A legjobb módszerek a gyémántok megszerzésére a Minecraft The Wild Update-ben
Szerencsére a The Wild Update nem változtatott a gyémántok bányászatához szükséges optimális magassági szinteken. A játékosok ugyanazokat a stratégiákat használhatják az 1.18-as verzióban, mint az 1.19-es verzióban a gyémántok megszerzéséhez. Íme a legjobb módszerek a gyémántok megszerzésére a Minecraft 1.19-es frissítésében:

1) Szalagbányászat

Akár hiszed, akár nem, az Overworld alsó rétegeit elárasztják a gyémántércek. Sajnos ezek a gyémántércek ritkán vannak kitéve a levegőnek, így sokkal nehezebb megtalálni őket.

A gyémántércek általában az Y -59-es magassági szint környékén keletkeznek az 1.18-as és a korábbi verziókban. A játékosok különböző stratégiákat alkalmazhatnak a föld alatti kőtömbök feltárására, és nagyon gyorsan találhatnak gyémántokat.

A szalagbányászat egy népszerű bányászati stratégia, ahol a játékos egyenes 2x1 alagútban bányászik, hogy feltárja a területeket. Miután több tömbön keresztülmentek, a játékosok U-kanyart vehetnek úgy, hogy két tömbből álló függőleges teret adnak neki, majd újabb alagutat készítenek.

A szalagbányászattal a játékosok maximális területet tárhatnak fel. Ennek során sok gyémántérc erezetet találnak. A játékosoknak ajánlott a Fortune III csákány használata a maximális gyémántmennyiség megszerzéséhez.

2) Építmények kifosztása

A Minecraftban sok egyedi építmény van, és szerencsére sokuk tele van zsákmányládákkal, amelyek gyémántokat tartalmazhatnak. A játékosok a következő szerkezetek zsákmányládáiban találhatnak gyémántokat a Minecraftban:

 • Bányaakna
 • Bástya maradvány
 • Eltemetett kincs
 • Sivatagi templom
 • Végső város
 • Dzsungel templom
 • Alvilági erőd
 • Hajóroncs
 • Erőd
 • Falu

Ezek közül az End city a legjobb hely a gyémántok megszerzésére a Minecraft 1.19-ben. End városában minden láda 21,2%-os eséllyel tartalmaz 2-7 gyémántot. Figyelembe véve az End városokban található ládák nagy számát, a játékosok néhány gyémántot fognak keresni egy End város megrohamozásával.

3) Kereskedés a falusiakkal

Ha a játékosok csak gyémántokat akarnak, hogy gyémánt szerszámokat, páncélokat vagy fegyvereket készítsenek, jobb, ha falusiakkal kereskednek, mintha gyémántokat keresnének. A Minecraftban bizonyos falusiak csak gyémánt felszereléseket cserélhetnek smaragdokra, miután elérték a Journeyman, Expert és/vagy Master szintet.

A következő falusiak tudnak gyémántkészleteket eladni a játékban:

 • Fegyverkovács (sisak, mellvért, lábszárvédő, csizma)
 • Szerszámkészítő (kapa, fejsze, kard, csákány)
 • Fegyverkovács (fejsze, kard)

A játékosok varázsolt gyémánt felszereléshez juthatnak, ha ezekkel a falusiakkal kereskednek. Így a játékosok értékes gyémántjaik egy részét is megmenthetik.

Mi a reakciód?

like
0
dislike
1
love
1
funny
0
angry
1
sad
1
wow
4

IP: play.balkercraft.eu


IP: play.balkercraft.eu


IP: play.balkercraft.eu