7 legjobb Minecraft mob farmok XP-ért 2022-ben

Sok Minecraft játékos hoz létre farmokat, hogy sok XP ponthoz jusson. Az XP vagy tapasztalat egy olyan funkció a sandbox játékban, amelyen keresztül a játékosok számos feladatot végezhetnek, például tárgyakat varázsolhatnak, üllőt használhatnak, és így tovább.

7 legjobb Minecraft mob farmok XP-ért 2022-ben

Bár az XP pontok megszerzésének számos módja van, nagy részét ellenséges mobok megölésével lehet megszerezni. Az évek során a játékosok megtalálták a módját, hogy farmokat hozzanak létre kifejezetten azért, hogy több tapasztalatot szerezzenek a rengeteg megölésével.

Mivel a Minecraft farmok az egyik fő struktúra, amit a játékosok a játékban való továbbhaladás során létrehoznak, sok olyan farm van, amely automatikusan XP-t adhat nekik más szükséges tárgyakkal együtt. Íme néhány a legjobb farmok közül, amelyeket ilyen célra lehet használni.

Top 7 Minecraft mob farmok, hogy nagy mennyiségű XP-t készítsen

7) Elhervadt csontvázak

A Wither csontvázak veszélyes ellenséges mobok, amelyek a Minecraft Nether Fortressben spawnolnak. Halálukkor körülbelül 5 XP pontot ejtenek; ezért létrehozható egy farm, ahol a játékosok csapdába ejthetik ezeket, és folyamatosan megölhetik őket, hogy rengeteg XP-t szerezzenek.

Ezen kívül a játékosok megkapják a ritka Wither koponyát is, amit a Wither boss mob létrehozásához használhatnak. Ez azonban nem a legkönnyebben építhető farm, mivel elég veszélyes velük foglalkozni.

6) Zombified Piglins

A játékosok aranyat és XP-t is szerezhetnek, ha hatékony farmot hoznak létre a Minecraftban a Zombified Piglins segítségével. Ezt vagy a Nether-tetőn, vagy a Nether Wastes biomban lehet létrehozni, ahol a leggyakoribbak.

Nemcsak öt-tizenkét XP pontot ejtenek, hanem aranyrögöket és ingotokat is, amelyek hosszú távon hasznosak lehetnek a játékosok számára. Azonban rendkívül óvatosnak kell lenniük, hogy ne bántsanak egyetlen Zombified Piglint sem a farmon kívül.

5) Elhervadó XP-farm

Amikor a játékosok befejezték a játékot, és egyszerűen csak játszanak és rengeteg tárgyat gyűjtenek, hogy tovább bővítsék és erősítsék magukat, létrehozhatnak egy Wither farmot a Vég birodalomban a Bedrock szökőkút alatt.

A Wither boss mob halálakor 50 XP pontot dob le, és ez az egyetlen forrás a Nether csillagokhoz, egy olyan tárgyhoz, amivel jelzőfényeket lehet készíteni. A játékosok egyszerre használhatják a Wither csontváz és a Wither boss mob farmot.

4) Blaze XP farm

A Blaze a második ellenséges mob, amely a Nether erődben spawnol. Ezek csak egy spawner blokkon keresztül spawnolnak a világban; ezért a játékosok könnyen létrehozhatnak egy Minecraft farmot körülöttük.

Ezek a tüzes mobok 10 XP pontot és blaze rudakat ejtenek, amelyek rendkívül fontosak a játékosok számára. Ez az egyik legjobb mob, amit farmolni lehet, különösen az XP miatt.

3) Közönséges mob XP farm

A szokásos ellenséges mobok, mint a zombik, csontvázak, kúszók és pókok a leggyakoribbak a Minecraft Overworld birodalmában.

Ezért szinte bárhol létrehozható egy farm, ha egyszerűen létrehozunk egy nulla fényszinttel rendelkező kamrát és egy gyilkos szobát, ahol a játékosok végezhetnek velük. Nem csak sok különböző mob zsákmányt hoz, de ez az egyik legegyszerűbben építhető XP-farm is.

2) Spawner XP farm

Az Overworld birodalomban számos spawner blokk található, amelyek vagy zombikat, csontvázakat vagy pókokat spawnolnak. Ezek köré könnyen lehet Minecraft XP farmot építeni, mivel a játékosok csapdába ejthetik ezeket az ellenséges mobokat, és könnyen megölhetik őket.

A dungeonok a legjobb struktúrák, ahol a játékosok megtalálhatják a spawner blokkokat, hogy sokkal könnyebben megépíthessék a farmot.

1) Enderman XP farm

Az Enderman farm vitathatatlanul a legjobb lehetőség az XP pontok megszerzésére. Ők titokzatos lények, akik a legtöbbet spájzolnak az End birodalomban. Ezért sok játékos létrehozott egyet az End birodalomban, hogy ne csak XP-t szerezzen, hanem végtelen számú ender gyöngyöt is.

Mi a reakciód?

like
8
dislike
3
love
0
funny
0
angry
0
sad
1
wow
0