A legegyszerűbb módja a túlélésnek és a zsákmányolásnak a Minecraft dzsungel templomában

A dzsungel temploma a Minecraftban egy titokzatos építmény a játékban. Ahogy a játékosok felfedezik a Minecraft világát, és különböző típusú biomokat találnak, felfedezhetnek egy dzsungel biomot, amelyben egy titokzatos dzsungel templom lehet.

A legegyszerűbb módja a túlélésnek és a zsákmányolásnak a Minecraft dzsungel templomában

A Minecraft legújabb, 1.18-as verziójában a dzsungel biomok gyakrabban generálódnak a világban, így a templom ritkább lesz. A dzsungeltemplom mohás macskakőtömbökből készül, ami régi és autentikus megjelenést kölcsönöz az építménynek.

Nem olyan nagy, mint más építmények, például a sivatagi templomok vagy az óceáni műemlékek, de tartalmaz egy trükkös rejtvényt, amely megölheti a játékosokat, ha nem figyelnek.

A legjobb módja a Minecraft dzsungel-templom túlélésének és zsákmányolásának

Óvakodj az ellenséges moboktól a templom belsejében.
Bár nem biztos, hogy lesznek ellenséges mobok a templom belsejében, a templom belsejében lévő nulla fényszint miatt spawnolhatnak néhányat. Amikor a játékosok elérik a dzsungel templomát, előfordulhat, hogy meg kell küzdeniük néhányukkal. Óvakodjatok a kúszómászóktól, mert felrobbanhatnak és elpusztíthatnak minden zsákmányt a templomban.

A játékosoknak mindig fáklyát és élelmet kell vinniük magukkal, amikor egy templomot fedeznek fel a túlélés érdekében. A fáklyákat úgy kell elhelyezni, hogy megvilágítsák a dzsungelt, hogy a jövőben ne szaporodjanak ellenséges mobok.

Vigyázz a botlódrótokra


Ahogy a játékosok lemennek a templomban, az egyik oldalon egy karos rejtvény lesz, a másik oldalon pedig egy hosszú folyosó, amelynek a végén egy adagoló van. Ez egy csapda. Ahogy a játékosok az adagoló felé mennek, az beindít egy Redstone szerkezetet, és nyilakat lőnek ki.

Ezért a játékosoknak gondosan meg kell figyelniük a templom padlóját, hogy nem találnak-e a csapda számára elhelyezett zsinórokat. A játékosok óvatosan elszakíthatják a zsinórt, hogy az egész csapdát feloldják. Így át tudnak navigálni a folyosón, hogy elérjék az első láda zsákmányát.

Karos rejtvény

Miután sikeresen kifosztották az első ládát, a játékosok azt hihetik, hogy a küldetésüknek vége, de a templomban van még egy elrejtett láda. Ezt a ládát egy karos rejtvény segítségével találhatják meg. Tehát, amikor a játékosok lemennek a templomba, az egyik oldalon három kart találnak.

Először a lépcsőtől legtávolabbi kart kell lefelé kapcsolni. Ezután a lépcsőhöz legközelebbi kart kell lefelé és vissza felfelé kapcsolni. Végül a lépcsőtől legtávolabbi kart kell visszakapcsolni. A középső kart ebben a feladványban nem kell használni.

Ezután a játékosok visszamehetnek a bejárati emeletre, ahol találnak egy lyukat, ahol megtalálhatják a második ládát. A rejtvény teljes Redstone-szerelvényét is láthatják. Ez a legegyszerűbb módja a túlélésnek és a dzsungel templomának zsákmányolásának.

Mi a reakciód?

like
5
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
2