5 dolog, amit nem szabad elfelejtened a Deep Dark Biome felfedezése közben a Minecraft 1.19-ben

A Deep Dark Biome hamarosan megjelenik a Minecraft 1.19 részeként. Ez a legijesztőbb és legjobban várt biom, amely a The Wild frissítésben fog megjelenni, a Warden nevű félelmetes fenevaddal együtt. A játékosok a világ minden tájáról türelmetlenül várják a rémisztő, mégis lenyűgöző biomot és a csőcseléket.

5 dolog, amit nem szabad elfelejtened a Deep Dark Biome felfedezése közben a Minecraft 1.19-ben

A Deep Dark biome-ot először a 2020 Live eseményen mutatták be. Eredetileg a Mojang azt tervezte, hogy a biomot az 1.18-as Caves and Cliffs frissítésben adja ki. Mivel azonban a frissítést a hatalmas mérete miatt két részre osztották, ezt a funkciót a következő frissítésre halasztották.

A játékosok több pillanatfelvételen keresztül fedezhetik fel a biomot, és tapasztalhatják meg a mobot, hogy felmérjék a veszélyt, és ennek megfelelően felkészülhessenek, amikor a tényleges frissítés megjelenik.

Top 5 dolog, amit érdemes megjegyezni a Deep Dark Biome felfedezése közben a Minecraft 1.19-ben
5) Kerüld a hangoskodását

A legtöbb játékosnak tisztában kell lennie azzal, hogy ebben a biomban bármilyen zajt csapni rendkívül veszélyes. Az új sculk érzékelő és sculk shrieker blokkok azonnal aktiválódnak, amint bármilyen rezgést érzékelnek.

A sculk érzékelők bármilyen rezgés hatására aktiválódhatnak. Azonban a shriekereket akkor tudják beindítani, ha a hangrezgés egy játékostól származik. Végül a shrieker blokk megidézi a félelmetes Warden-t.

4) Próbáld meg összetörni az összes sculk shrieker blokkot.

Miközben felfedezik a biomot, és biztonságossá akarják tenni azt a jövőre nézve, a játékosoknak az összes sculk shrieker blokkot össze kell törniük. A játékosoknak különösen óvatosnak kell lenniük a hangrezgésekkel, amiket a törésük közben keltenek.

A játékosok minden egyes sculk érzékelőt gyapjúblokkokkal blokkolhatnak, majd összetörhetik a shriekereket. Ez biztosítja, hogy semmilyen hangrezgés nem váltja ki a blokkot. Amint a shriekerek összetörnek, a játékosoknak nem kell aggódniuk a Warden megidézése miatt.

3) Hozz magaddal több pajzsot

A Mojang a legutóbbi pillanatképben egy új távolsági fegyvert adott a Wardenekhez, ami még veszélyesebbé teszi őket, mint eddig. Mivel a távolsági fegyvere képes áthatolni a vastag falakon, rendkívül nehéz túlélni, ha a csőcselék egyszer feldühíti a játékost.

A távolsági támadás teljes blokkolásának egyik kevés módja a pajzs használata. Még akkor is, ha a pajzs egy találat után hatástalanítva van, a pajzs segítségével ismételten blokkolhatók a halálos támadások. A játékosok több pajzsot is hozhatnak magukkal, hogy megvédjék magukat, miközben kitérnek a fenevad elől.

2) Készítsen elő egy könnyű menekülési útvonalat

Ha a játékosok véletlenül megidézik a Warden-t, és gyorsan el akarnak menekülni a területről, akkor a legrosszabb esetben is kiépíthetnek egy könnyű menekülési útvonalat, és megtervezhetik a menekülést.

Ehhez a játékosoknak előre meg kell tervezniük az útvonalat, miközben belépnek magára a területre. Ha megtalálják a biomot, akkor először egy megfelelő utat kell készíteniük, ahonnan el tudnak menekülni. A gyapjútömböket és szőnyegeket úgy lehet elhelyezni, hogy a játékosok ne adjanak hangot menekülés közben.

1) Hozzatok gyapjútömbökből vagy szőnyegekből álló halmokat.

A legutóbbi pillanatképben a Mojang teljesen eltávolított mindenféle hangrezgést, amit a gyapjútömbök vagy szőnyegek okoznak. Ez azt jelenti, hogy a rájuk helyezés, a törés vagy a rajtuk való járás nem ad ki semmilyen rezgést, ami általában aktiválja a sculk szenzorokat.

Ezért a játékosok a Deep Dark Biome felfedezése közben felhalmozhatják a gyapjúblokkokat és szőnyegeket, és bárhová elhelyezhetik őket, ahol csak járnak. Így nem kell lopakodniuk, és nem kell aggódniuk, hogy zajt csapnak. A játékosok akár gyapjútömbökkel is blokkolhatják a sculk-érzékelőket, hogy inaktívvá tegyék őket.

Mi a reakciód?

like
0
dislike
0
love
0
funny
1
angry
1
sad
1
wow
1