Minecraft 1.19 eddig megjelent snapshotok és hogyan lehet letölteni őket

A Mojang 2022 márciusa után folyamatosan több Minecraft 1.19-es snapshotot ad ki, hogy játékosok milliói felfedezhessék és tesztelhessék. Ezek a snapshotok a 'The Wild Update' nevű közelgő frissítéshez készülnek, amely várhatóan valamikor 2022-ben fog megjelenni. A várva várt Caves and Cliffs frissítés sikeres megjelenése után a játék fejlesztői most már teljes mértékben a következő frissítésre koncentrálnak.

Minecraft 1.19 eddig megjelent snapshotok és hogyan lehet letölteni őket

A The Wild Update két új biomot fog tartalmazni, amelyeket felfedezhetünk, számos új mobot és rengeteg új tárgyat, amelyeket a játékosok használhatnak. Mindezt még a 2021-es Live eseményen jelentették be, azonban nemrég elkezdték kiadni az összes Minecraft 1.19-es snapshotot, ahol apró kiegészítéseket és változtatásokat tettek bele, hogy lássák, jól működik-e vagy sem a játékon belül. A Mojang minden héten kiad egy új snapshotot, amit a játékosok letölthetnek és kipróbálhatnak, és ha lemaradtak volna a korábbi snapshotokról, akkor is van rá mód, hogy letöltsék azokat.

Az eddig kiadott Minecraft 1.19-es snapshotok száma és letöltésük módja

A kiadott Minecraft 1.19 snapshotok száma összesen
A Java Editionben a Mojang először 2022 februárjában adta ki a kísérleti snapshotot, amely a Deep Dark Biome-ot, az Ancient Cities-t és a Warden mobot tartalmazta. Ez volt lényegében az első pillantás a Java Editionben a frissítéssel érkező újdonságokra.

Egy hónappal később a Mojang kiadta az első hivatalos Minecraft 1.19 22w11a snapshotot. Azóta hetente adnak ki ilyen snapshotot, rengeteg olyan funkciót adnak hozzá és változtatnak meg, amelyek a végleges frissítéssel kerülnek majd a játékba. Eddig összesen 5 hivatalos snapshot adtak ki, valamint egy kísérleti Deep Dark snapshot. Jelenleg a legújabb verzió a Minecraft 22w15a snapshot.

Hogyan tölthető le az összes snapshot
Az összes Minecraft 1.19-es snapshot egyszerűen letölthető közvetlenül a hivatalos játékindítóból, amelyet a játékosok kapnak, amint megvásárolják a játékot a fiókjukon keresztül.

A legújabb snapshot telepítéséhez a játékosok megnyithatják az indítóprogramot, és a 'Play' gomb bal oldalán található legördülő menüt. Ezután kiválaszthatják a 'Latest snapshot' opciót, ahol a legújabb verziószám lesz kiírva. A játékosok egyszerűen megnyomhatják a lejátszás gombot, és az indítóprogram letölti az összes szükséges fájlt a snapshot játék futtatásához.

Ha a játékosok egy régebbi, már megjelent snapshot-verziót szeretnének kipróbálni, akkor egyszerűen a játékindítóra léphetnek, és a bal felső sarokban a 'Telepítések' menüpontot választhatják. Itt kiválaszthatják az 'új telepítést', és megnyithatják a 'verzió' nevű legördülő menüt.

Itt láthatják a játék összes hivatalos snapshot és kiadását, beleértve a korábbiakat is. Kiválaszthatják bármelyik snapshot, elnevezhetik a telepítést, és a jobb alsó sarokban megnyomhatják a 'Create' gombot. Végül a főmenüben kiválaszthatják a régebbi snapshotot, és játszhatnak a játékkal.

Mi a reakciód?

like
4
dislike
0
love
1
funny
0
angry
1
sad
1
wow
3