Minecraft nyálkafarm: a nyálka lebontása értékes nyálkagolyókért

Így nyomozhatod le a nyálkagolyókat - legyen az üldözöttből vadász

Minecraft nyálkafarm: a nyálka lebontása értékes nyálkagolyókért

Szóval, szeretnéd a saját Minecraft nyálkás farmodat. Nem hibáztatunk érte, ha egyszer már lebontottad őket, a nyálkablokkok hasznos nyálkagolyó-forrásnak számítanak, amiből mindenféle tárgyat, például magmakrémet és ragacsos dugattyút lehet készíteni. Ne hagyd, hogy ártatlan, lapos arcuk elriasszon, a nyálka a Flubber óta nem volt aranyos.

A Minecraft slime egy blokk/mob hibrid, és lázasan ugrál, várva, hogy megtámadhassa az ellenséget. Valójában 16 blokknyi távolságban keresnek ellenséget, és ha nem találnak egyet sem, akkor tovább forognak és keresik a játékosokat, hogy megtámadhassák őket. Ha ez nem sikerül, akkor vagy hó- vagy vasgólemet támadnak - ezt hasznos tudni, ha saját Minecraft slime farmot akarsz építeni.

A Minecraft slime természetesen a mocsarakban, vagy mélyen a föld alatt található, a fényszinttől függően. Tudnak úszni, létrára mászni, és hátborzongató módon akkor is tovább mozognak és vadásznak a játékosokra, amikor nem vagy a közelben. Ezek a kitartó kis blokkok maximum öt nyálkagolyót ejtenek le, a slime méretétől függően. Ha ezeknek a baljós nyálkáknak a felkutatásával nem szeretnéd az idődet tölteni (nem hibáztatunk érte), akkor íme, hogyan építhetsz Minecraft nyálkafarmot, hogy pillanatok alatt nyálkagolyókban úszkálj.


MINECRAFT NYÁLKAFARM
Az első lépés az, hogy találj egy nyálkakockát, ami elég fáradságos folyamat lehet. Az alábbiakban egy praktikus videót mellékeltünk arról, hogyan kell ezt megtenni, valamint egy remek Minecraft slime farm kialakítását. Slime chunkok csak 40-es Y szint alatt találhatóak, függetlenül a fényszinttől, bár természetesen az 50-es és 70-es Y szint közötti mocsarakban is spawnolhatnak hetes vagy annál alacsonyabb fényszinttel.


Ez a Minecraft slime farm design rétegeket használ a Minecraft slime és a vasgólemek csapdázására, hogy minden rétegből előcsalogassa őket, hogy aztán egy lávagödörbe essenek, amíg végül fel nem robbannak és nyálkagolyókat zúdítanak rád, hogy összegyűjthesd őket. A vas gólemek vonzhatják a nyálkát, ezért érdemes őket a farmod széleihez közel tartani.

Mi a reakciód?

like
3
dislike
0
love
0
funny
0
angry
1
sad
0
wow
1