Ez egy Minecraft kép

Igen, a fent látható kép egy Minecraftban épített térképet ábrázol. Ez csak egy hatalmas realisztikus terepprojekt része, amely 16 négyzetkilométernyi változatos domborzatot kínál, amelyre építkezhetsz. Ez a sivatagok, hegyek, mocsarak és erdők gyönyörű gyűjteménye, amelyet letölthetsz és használhatsz a saját Minecraft építéseid hátteréül.

Ez egy Minecraft kép

A térkép neve Kythor, és qwryzu építette körülbelül két hónapos munkával a World Machine és a World Painter segítségével. "Szándékosan készítettem ezt a térképet nagy nyitott terekkel az építkezéshez" - mondja qwryzu - "kifejezetten modokkal"). Nem ez a legrészletesebb térkép, amit valaha készítettem, mivel remélem, hogy a térkép jó háttérként szolgál a nagy építkezésekhez."

A térképet letöltheted magadnak a Planet Minecraft oldaláról. Java Editionre érhető el, és bár az 1.12.2-ben készült, bármelyik jelenlegi verzióval kompatibilisnek kell lennie - bár qwryzu nem biztos benne, hogy az 1.17-es verzióban a világ magasságának változása okozhat-e problémát.

De most komolyan, csak nézzétek meg ezt a dolgot.

Mi a reakciód?

like
3
dislike
0
love
1
funny
1
angry
0
sad
1
wow
1