Hogyan adjunk hozzá bútorokat a Minecrafthoz

A dolgok építése és díszítése az egyik legszórakoztatóbb dolog a Minecraftban. A játékosok gyakran készítenek másolatokat valós épületekről és házakról. Sajnos, ha a belső térről van szó, a Vanilla Minecraftban az ágyakon kívül nem lehet valódi bútorokat használni.

Hogyan adjunk hozzá bútorokat a Minecrafthoz

Az évek során a játékosok többféle build hacket találtak, amelyekkel bútorokat lehet készíteni palák, csapóajtók és néhány más tárgy segítségével.

Bútorok hozzáadása a Minecrafthoz
Mivel a játékosok már régóta vágytak a bútorokra, de a fejlesztők nem adtak hozzá, a Minecraft közösség jó néhány modot készített.

A hivatalos CurseForge weboldalon több mint harmincegy millió letöltéssel a MrCrayfish's Furniture Mod vitathatatlanul az egyik legjobb, ha nem a legjobb bútor mod a Minecraft 1.17-hez.

MrCrayfish's Furniture mod



Ez a mod több mint nyolcvan különböző bútordarabot ad a Minecrafthoz, és ezek közül jó néhány működőképes. Ezek a bútordarabok bárhol használhatók a házon belül, például a konyhában, a fürdőszobában és a nappaliban.

Ha azonban a játékosok telepítik a modot, és nem találják meg a hivatalos oldalon felsorolt összes bútorelemet, az azért lehet, mert a legújabb verzió (7.0) jelenleg fejlesztés alatt áll. Ezért nem tartalmazza az összes tárgyat.

Hogyan kell telepíteni a MrCrayfish's Furniture modot?


Az alábbi lépéseket követve a MrCrayfish's Furniture mod telepíthető a Minecraft Java Editiont használó számítógépekre:

1. lépés: Töltsd le és telepítsd a forge for Minecraft-ot innen. A játékosoknak biztosítaniuk kell, hogy a Minecraftot legalább egyszer már játszották a számítógépükön.

2. lépés: Nyisd meg a letöltött forge telepítőt, és kattints az ok gombra a telepítő kliens kiválasztásával.

3. lépés: Nyisd meg a Minecraft indítóprogramot és válaszd ki a forge telepítését, miután a forge telepítése megtörtént. Indítsa el egyszer a játékot, majd zárja be.

4. lépés: Töltsd le innen MrCrayfish's Furniture modját, és helyezd át a Minecraft alkalmazásadatok mappájában található modok mappába. A játékosok a WIN + R billentyűkombinációval és a "%appdata%/.minecraft" beírásával érhetik el.

A mod most már telepítve van, és a játékosok most már élvezhetik és építhetik az egyéni bútorokat.

Mi a reakciód?

like
6
dislike
2
love
1
funny
1
angry
1
sad
0
wow
3