Mit csinál az echo shard a Minecraft 1.19 frissítésben?

A Minecraft 1.19-es frissítésében a visszhangszilánkok vadonatúj tárgyak, amelyeket ritkán lehet megtalálni egy világban. A The Wild frissítéssel számos új tárgyat adtak hozzá, hogy frissen tartsák az ősrégi sandbox játékot. Sajnos, mivel ez egy teljesen új tárgy, nem sok felhasználási lehetősége van. Viszont mindenképpen érdemes megnézni, mivel egy újabb új tárgyat kézműveskedik.

Mit csinál az echo shard a Minecraft 1.19 frissítésben?

Ez a tárgy az új Deep Dark Biome része, amely a több mint egy évvel ezelőtti bejelentés után végre megjelent. Az új mangrove mocsár egy másik új biom, amely új iszap és mangrove fa blokkokat tartalmaz. Az új mobok, mint a Warden, a Frog, a Tadpole és az Allay szintén új életet lehelnek a játékba. Az echo szilánkok megszerzéséhez a játékosoknak veszélyes kalandra kell vállalkozniuk.

Hogyan szerezhetsz és használhatsz visszhangszilánkokat a Minecraft 1.19-ben?
A tárgy megszerzésének módja

Ezt az új tárgyat elég nehéz megszerezni, egyszerűen azért, mert csak a játék egyik legveszélyesebb építményében, az Ősi városokban generálódik. Ez az új struktúra a legutóbbi frissítés részeként került a játékba, és a Deep Dark Biome belsejében generálódik, amely tele van sculk blokkokkal és titokzatos mini-struktúrákkal.

Ezek a struktúrák számos ládát generálnak a játék legjobb zsákmányaival. A játékosok az új visszhangszilánkok mellett olyan zsákmányt találhatnak, mint a varázsolt aranyalmák, varázsolt gyémánt felszerelések, varázsolt könyvek és még sok más. Ez a tárgy csak az Ancient City ládáiban fog spawnolni.

Ezeket a ládákat rendkívül nehéz zsákmányolni, mert a sculk shriek és a szenzorok gyakrabban spawnolnak a közelükben. Mivel a ládák nyitása és zárása némi zajt kelt, a sculk blokkok beindulhatnak, és megidézhetik a Warden-t. Ez az új vak ellenséges mob az egyetlen oka annak, hogy az új struktúra és biome olyan veszélyes.

Hogyan használd a tárgyat

A rossz hír az, hogy a játékosoknak legalább nyolc ilyen új tárgyra lesz szükségük ahhoz, hogy megfelelően használhassák őket. A játékosoknak lehet, hogy az egész Ősi Várost ki kell fosztaniuk, vagy akár egy újat is találniuk kell, hogy mindet összegyűjtsék. Amint a játékosok nyolc visszhangszilánkkal rendelkeznek, azokból egy másik új tárgyat, a Recovery Compass-t lehet készíteni.

A játékosok többféle iránytűt is készíthetnek, de ez egy különleges darab, mivel képes a játékosokat az utolsó haláluk helyére irányítani. Ezt nyolc visszhangszilánkkal lehet elkészíteni, amelyek egy normál iránytűt vesznek körül a kézművesasztalon.

Az iránytű véletlenszerűen fog forogni, ha a játékos nem halt meg a világban. Azonban mindig a játékosok utolsó halálának helye felé fog mutatni, ha meghalnak. A legjobb módja a használatuknak, ha egy respawn horgony közelében tartják őket, ahonnan a játékosok elvehetik az iránytűt, és megtalálhatják a haláluk helyét.

Mi a reakciód?

like
1
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0