Minecraft 1.19 frissítés APK letöltési link Android eszközökre már elérhető (Pocket Edition)

A Minecraft The Wild frissítése (1.19) egy elég komoly erőfeszítés a Mojang részéről, akik megpróbálták a vadont behozni a blokkos sandbox világba. Hogy a fejlesztők sikeresen elérték-e a céljukat vagy sem, az attól függ, hogy a közösség mit szól hozzá.

Minecraft 1.19 frissítés APK letöltési link Android eszközökre már elérhető (Pocket Edition)

A Minecraft The Wild Update 2022. június 7-én jelenik meg minden támogatott platformon, nagyjából egy időben. Bár az időzítés platformonként változhat, a játékosok arra számíthatnak, hogy a The Wild Update körülbelül 16:30-kor (BST) jelenik meg.

Sok játékos élvezi a Minecraftot az androidos okostelefonjain. Mivel valószínűleg ez a platform teszi ki a játékosbázis legnagyobb részét, a Mojang gondoskodik arról, hogy minden frissítés időben eljusson hozzájuk. Íme, hogyan tölthetik le a játékosok a legújabb Minecraft 1.19 The Wild Update APK fájlt az androidos készülékekre.

A Minecraft 1.19 A vadon frissítése APK letöltése Android készülékekre Hogyan tölthető le a Minecraft 1.19 A vadon frissítése APK Android készülékekre?

Amint a The Wild Update megjelenik, az Android játékosok a Google PlayStore segítségével frissíthetik játékukat az 1.19-es verzióra. A játékosok az alábbi lépéseket követve tölthetik le a legújabb frissítést az androidos készülékeikre:

  1. Nyisd meg a Google PlayStore-t egy androidos készüléken.
  2. Koppints a keresősávra, és keresd meg a Minecraftot. A játékosok ide is kattinthatnak, hogy átirányítsák őket a PlayStore hivatalos oldalára.
  3. A játékosok látni fogják a Minecraft frissítésének lehetőségét.
  4. Koppints a Frissítés gombra a The Wild frissítés letöltésének megkezdéséhez.

A játékosok az "Alkalmazások és eszköz kezelése" menüpontban is ellenőrizhetik a függőben lévő frissítéseket. A letöltési és telepítési folyamat befejezése után a játékosok élvezhetik az 1.19-es frissítést.

Mi jön a The Wild frissítésben?

A The Wild Update megjelenése néhány játékost meglephetett, hiszen a legutóbbi nagyobb frissítés mindössze hét hónappal ezelőtt volt, és általában a nagy frissítések között körülbelül egy évnyi szünet van. Ettől függetlenül a játékosok örülhetnek, mert az 1.19-es frissítésben minden izgalmas funkció megtalálható.

Mangrove mocsarak és mély, sötét barlangok

A Wild frissítés két új biomot tartalmaz: Mangrove mocsarak és Deep Dark Caves. A mangrove mocsár a mocsarak új és továbbfejlesztett változata. Sok játékos belefáradt már abba, hogy mindig ugyanazokat az unalmas mocsarakat találja a Minecraftban, és a Mangrove Swamps végre változatosságot kínál.

Másrészt a Deep Dark Caves talán a legijesztőbb hely a játékban. A játékosok hátborzongató sculk blokkokat, a félelmetes Wardent és titokzatos Ősi Városokat találhatnak az új biomban. A Deep Dark Cavesben semmi kellemes nincs; leginkább rémisztő.

Új mobok

A Wild frissítés négy új mobot tartalmaz: Warden, Allay, békák és ebihalak. A Warden a Deep Dark Daves borzalma, akit érdemes elkerülni. Ellenkező esetben a legtöbb játékos meghalna a Warden hatalmas erejétől. Szerencsére ez az egyetlen új ellenséges mob az 1.19-es frissítésben.

A lájkok, békák és ebihalak barátságos lények. A játékosok az Allay-t használhatják tárgyak gyűjtésére, míg a békákat békalámpás blokkok készítésére lehet használni. A békák tenyésztése ebihalakat fog termelni a The Wild frissítésben.

Új blokkok és tárgyak

Mint minden más frissítés, az 1.19-es verzió is rengeteg új blokkot és tárgyat hoz. A The Wild Update mangrovefát, sculk blokkokat, egy új zenei korongot, visszhangszilánkokat, korongtöredékeket, sarat és még sok mást tartalmaz. A játékosok készüljenek fel egy vad és ijesztő élményre a The Wild Update-ben. A The Wild Update az egyik legnagyobb frissítés a Minecraft történetében, és még az 1.20-as frissítés is masszív lesz az új tartalmak tekintetében.

Mi a reakciód?

like
2
dislike
0
love
3
funny
4
angry
4
sad
0
wow
1