Top 5 tárgy, amit a Warden elleni harcban érdemes beszerezni a Minecraft 1.19-ben

A Minecraft 1.19-es snapshot megjelenése óta a játékosok a világ minden tájáról lelkesen vetették bele magukat a játékba, hogy megismerjék az új Warden-t, a Deep Dark Biome-ot és az ősi városokat. Ezek a funkciók hivatalosan a 2022-es legújabb frissítésben fognak megjelenni.

Top 5 tárgy, amit a Warden elleni harcban érdemes beszerezni a Minecraft 1.19-ben

A Warden nevű új mob a fő beszédtéma a közösségben, mivel ez a legijesztőbb és legerősebb mob, amit a Mojang valaha is hozzáadott a játékhoz. Könnyen képes egy-két találattal megölni a játékosokat, és a túlzott életereje miatt hosszú időbe telik legyőzni.

Ezért ha a játékosok a Minecraft 1.19-ben a mély sötétségbe akarnak menni, és megküzdeni a félelmetes fenevaddal, akkor bizonyos tárgyaknak kéznél kell lenniük.

Az 5 legjobb tárgy, amit a Minecraft 1.19-ben a Warden elleni harc során érdemes magadnál tartanod.

5) Arany alma


Az arany alma az egyik legjobb élelem, még a Minecraft 1.19-ben is. Amikor a játékosok megeszik őket, két extra szívet kapnak, amelyek regenerálódnak és ellenállnak az állapothatásoknak egy ideig.

Ezek a ritka élelmiszer-elemek megmenthetik a játékosokat a szörnyeteggel való találkozás során kialakult szörnyű helyzetekben. Ha a játékosok még jobb élelemtárgyat szeretnének, használhatják az ultra ritka elvarázsolt aranyalmát.

4) Erős blokkok


Az egyik legklasszikusabb trükk a mobok kikerülésére a játékban az volt, hogy építsünk egy tornyot blokkokból, hogy azok ne érhessék el a játékost. Ugyanez alkalmazható, amikor a játékosok a Warden ellen harcolnak.

Ha a játékosok két vagy három blokk magas tornyot építenek, miközben ráugranak, a szörnyeteg nem fogja tudni eltalálni a játékost.

3) Gyors lopakodó csizma


Ez az új varázslat a Minecraft 1.19-es frissítésében érkezik. Lényegében lehetővé teszi a játékosok számára, hogy gyorsabban sétáljanak, miközben sneak módban vannak. Ezzel a játékosok gyorsabban el tudnak osonni a csőcselék mellett, és ha kell, ki tudják kerülni azt.

2) Elvarázsolt fegyverek


Ha a játékosok elég bátrak, és meg akarnak küzdeni a félelmetes fenevaddal, akkor megfelelő felszereléssel kell rendelkezniük hozzá. Az új mob vitathatatlanul a legerősebb a játékban, ezért a játékosok a legerősebb fegyverekkel fognak rendelkezni.

Egy netherit balta ötös élesség varázslattal és egy íj végtelen és ötös erő varázslattal nagy segítség lehet a játékosoknak. A játékosok End Crystals-t is használhatnak, hogy robbanásokkal okozzanak sebzést.

1) Elvarázsolt netherit páncél


Menekülés vagy harc közben a játékosok megtapasztalják a csőcselék haragját. Könnyen megölheti a játékosokat, még akkor is, ha netherite páncélt viselnek. A lehető legjobb páncél, amit a játékosok viselhetnek, az elvarázsolt netherite páncél, amelynek minden része 4-es védelmet biztosít.

Mi a reakciód?

like
9
dislike
1
love
4
funny
2
angry
1
sad
1
wow
5