"Összetört a szívem": Dream foglalkozik a Minecraft sztár Technoblade halálával, miután rákbetegséggel küzdött

Egy YouTube-posztban írt nemrég Dream a Minecraft-sztár Technoblade rák miatti haláláról. Részvétét fejezte ki Techno családjának, és teljes szívvel méltatta őt. A legnagyobb szomorúságát és haragját fejezte ki a betegséggel szemben, amely elvitte Techno életét. Rajongók milliói csatlakoztak Dreamhez, részvétet nyilvánítottak és együttérzésüket fejezték ki vele.

"Összetört a szívem": Dream foglalkozik a Minecraft sztár Technoblade halálával, miután rákbetegséggel küzdött

Az egyik legkedveltebb és legtehetségesebb Minecraft tartalomkészítő és játékos, Technoblade sajnos ma elhunyt. YouTube-csatornáján néhány órája jelent meg egy videó, ahol édesapja közölte a hírt a világgal. Hamarosan rajongók és tartalomkészítők milliói fejezték ki szomorúságukat és fájdalmukat a világ minden tájáról.

Természetesen Dream, a Minecraft egyik legjobb tartalomkészítője nagyon jól ismerte Technót. Mindketten többször is párbajoztak egymás ellen a játékban. A rajongók alaposan élvezték ezt a küzdelmet. A játékon kívül jó barátok voltak, és remek kapcsolatot ápoltak.

A posztban Dream kifejezte, hogyan érte a hír Techno haláláról. Továbbá azt írta, hogy az embereknek össze kell tartaniuk és közel kell tartaniuk szeretteiket, hiszen az élet rövid. Miután részvétét fejezte ki Techno családtagjainak, nyers dühét is kifejezte a rák, a betegség iránt, amely elvitte a Minecraft-sztár életét.

Technoblade a magánéletét nagyrészt titokban tartotta. Ezért Dream is arra kérte és sürgette hatalmas közönségét, hogy tartsák tiszteletben Techno családját és magánéletét.

Végül megemlíti, hogy a Minecraft-legenda hogyan változtatta meg a saját életét. Beszélt arról, hogy Techno hogyan inspirálta, kihívások elé állította, felemelte és végtelen pozitívumot adott. A posztot azzal zárta, hogy megígérte, hogy soha egy másodpercet nem vesz el magától értetődőnek, és szeretetet sugároz mindenki felé.

A rajongók reakciója a posztra

A szívszorító hír teljesen megrázta a játékosok, rajongók és követők millióit. Nemcsak az egyik legjobb tartalomkészítő volt, hanem a játék kiváló játékosa is. Az egész játékosbázis tisztelte őt, és inspirálta a játékmenete. Ezért halálát mindenki gyászolta.

Dream YouTube-posztja azonnal felrobbant, mivel rajongók ezrei írták részvétüket nehéz szívvel, és méltatták a tartalomkészítőt azért, aki volt, és azért, amit a közösségnek adott. Az emberek arról beszéltek, hogy a videóiban mindenkit megnevettetett, és hogy a többi játékos mennyire tisztelte őt a játékban való páratlan jártasságáért.

Mi a reakciód?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
29
wow
2