Warden vs Boss mobok a Minecraft 1.19 frissítésben: Ki fog nyerni?

A Minecraft 1.19 tisztességes mennyiségű újdonsággal bővült, mint például békák, ebihalak, békaszülöttek, békalámpák, mangrove mocsarak, mangrove fa, sár, ősi városok és a Warden. A Warden a Minecraft legújabb főnöke, és elvileg a természet erejeként működik, amit el kell kerülni.

Warden vs Boss mobok a Minecraft 1.19 frissítésben: Ki fog nyerni?

De ez felveti a kérdést: ha a játékosnak el kell kerülnie a Warden-t, mi a helyzet a többi főnökkel? Vajon a Warden ugyanolyan nagy veszélyt jelent rájuk, mint a játékosra?

Vajon a Warden felülmúlhatja a Minecraft többi főnökét?

Warden vs. Java Wither

JayDeeMC videójának köszönhetően a játékosok felfedezték, hogy a Warden mennyire erős a Java's Witherhez képest. A főnöknek ez a gyengébb változata könnyen legyőzhető egy az egy elleni harcban.

Ami azonban egyesek számára meglepő lehet, hogy a Warden nem csak a Withert képes legyőzni, hanem egyszerre két élőhalott főnököt is le tud csapni. Az egyikre koncentrál, mielőtt átváltana a másikra; ez a bravúr azonban még mindig mérhetetlenül lenyűgöző, mivel a többi főnök úgy tűnik, hogy közben küszködik.

Warden vs. Bedrock Wither

A JayDeeMC által végzett teszthez hasonlóan ibxtoycat bemutatta, hogy a Bedrock sokkal erősebb Wither-jének nincs esélye a Warden erejével szemben, legalábbis egy üres bedrock dobozban, amely elég kicsi ahhoz, hogy a Wither a Warden hatótávolságán belül maradjon.

Ugyanakkor ibxtoycat azt is megmutatta, hogy egy sokkal valósághűbb, barlangszerű környezetben, amely nagyon hasonlít a két főnök valószínű találkozóhelyének tájára, a Wither fokozott mozgékonysága lehetővé teszi, hogy felrepüljön és kikerüljön az őrző csapásainak hatósugarából. Ha a Warden csak a hangrobbanására támaszkodik a sebzéshez, a lövések közötti késleltetés miatt sokkal kevésbé félelmetes.

Ráadásul a Wither nagyon gyorsan tud támadni, ami azt jelenti, hogy biztonságos távolságból is képes csökkenteni a Warden hatalmas életerejét, ami gyakorlatilag garantálja a győzelmet.

Összefoglalva, a Wither legyőzheti a Warden-t, de ez teljesen attól függ, hogy hol harcolnak.

Warden vs. Ender Dragon

Bár a Wither elleni harc jól példázza, hogy a mozgékonyság a legjobb védelem a Warden ellen, van egy védelem, ami még jobban működik, mégpedig az, ha valaki immunis a sebzésre, mint például az Ender Dragon.

Nos, nem teljesen immunis a sebzésre, a játékosok ágyakkal is megölhetik a sárkányt, de minden olyan sebzésre immunis, ami nem robbanóanyagból származik, vagy nem közvetlenül a játékos okozza. Ez azt jelenti, hogy lehetetlen, hogy a Warden legyőzze a sárkányt a harcban, mivel a sárkány szó szerint megölhetetlen számára.

Sőt, a játékosok arról számoltak be, hogy még a Sárkányt sebző modok használata is hasonló eredményt hoz. A Sárkány még mindig megnyeri a harcot a mozgékonyságának és a hatalmas visszacsapó hatásainak köszönhetően.

Mi a reakciód?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
1