5 legfontosabb dolog, amire számíthatsz a Minecraft Live 2022-től

A Minecraft a történelem legnépszerűbb játéka, és a népszerűségéhez egy hatalmas rajongótábor tartozik, amely folyamatosan várja a játék jövőjével kapcsolatos híreket, hogy mit tartalmazhatnak a jövőbeli frissítések, és milyen lehetséges spinoffok lehetnek. A Minecraft Live egy évente megrendezésre kerülő livestream, ahol a Mojang bemutatja a játék jövőjét a rajongóknak, ezért nagyon várt esemény.

5 legfontosabb dolog, amire számíthatsz a Minecraft Live 2022-től

Érdemes azonban megjegyezni, hogy mindaz, amiről most szó lesz, a közösség találgatásain és pletykáin alapul, és a Mojang nem erősítette meg. Szinte semmi hivatalos hír nem érkezett arról, hogy a játékosok mire számíthatnak a Minecraft Live 2022-től, így a közösségnek jelenleg legfeljebb pletykák és találgatások állnak rendelkezésére.

5 klassz dolog, amire számíthatunk a Minecraft Live 2022-ben
5) Paritásos bejelentések

Az elmúlt hetekben a játékosok számára elérhető Bedrock Edition béták közül több is tartalmazott tisztességes számú paritásváltozást, amelyek célja, hogy a játék Bedrock és Java kiadásai sokkal jobban hasonlítsanak egymásra, megkönnyítve a játékosok számára a két játékverzió közötti váltást.

Bár a közösség még nem hallott semmi konkrétumot, a Mojang könnyen lehet, hogy bejelenthet néhány nagyobb változtatást a játék egyik vagy mindkét kiadásán, hogy közelebb hozza őket egymáshoz, folytatva ezzel a paritásfrissítések sorozatát.

4) Dungeons Season Three

Miután a Minecraft Dungeons második évada véget ért, a kalandokkal teli spinoff játékosai várják legalább a Dungeons harmadik évadával kapcsolatos híreket. A várható bejelentések között olyan dolgok szerepelnek, mint a fegyverek, térképek, ellenségek, toronyszintek és új háziállatok.

Vannak azonban olyanok, akik abban reménykednek, hogy nem csak új tartalmakat mutatnak be, és a közösség bepillantást nyerhet a harmadik évad lehetséges új történetfrissítésébe is, feltéve, hogy azt a Live 2022-en jelentik be.

3) Legendák bemutatója

Nem is olyan régen a Mojang véletlenül elejtett egy teaser trailert egy új Minecraft-spinoffról, amely Minecraft Legends néven fut. Ez az új spinoff egy valós idejű stratégia, amelyben a játékosok a túlvilág általában ellenséges erőinek kombinációját irányítják majd, hogy megvédjék magukat egy seregnyi betolakodó piglin és más Nether-erők ellen.

Bár a játék koncepciója meglehetősen érdekes, a közösség megdöbbentően keveset tud a játékról ezen az általános premisszán és egy előzetes teaser traileren kívül. Egy ilyen nagyszabású eseményen a közelgő közösség, a játékosok várnak néhány fontos hírt és felfedezést a játékkal kapcsolatban, különösen, mivel a Live trailer "sneak peekekre" utalt, miközben a mobokat a Legends művészeti stílusában mutatta be.

2) Mob

Egy új mob-szavazás az egyetlen dolog, amit a Mojang egyenesen megerősített, hogy a 2022-es Minecraft Live eseményen történni fog.

Az esemény bejelentő oldala a Mojang hivatalos weboldalán rengeteg részletet közöl arról, hogy a mob-szavazás ezúttal hogyan fog működni. A mob-szavazás nem a Twitteren lesz, hanem a játék indítóprogramjában, magában a játékban és a Microsoft weboldalán belül kerül megrendezésre, 24 órás szavazási ablakkal.

Amiről azonban a közösséget teljesen homályban hagyták, az az, hogy a mob-szavazás pontosan mit is tartalmazhat. Nincs hivatalos információ arról, hogy a mob-szavazás egy új ellenséges mobról, passzív mobról, vagy esetleg egy új főnökről fog szólni. A játékosok csak lélegzetvisszafojtva várhatnak.

1) 1.20-as frissítés

Talán a legjobban várt dolog, ami a Minecraft Live 2022-ből érkezhet, az a fő játék következő nagy frissítésével kapcsolatos hírek: az 1.20-as frissítés.

Bár semmi konkrétumot nem tudni arról, hogy mi lehet potenciálisan az Update 1.20, a közösségnek van néhány ötlete, ismét csak, bár a Mojang semmit sem erősített meg. A két fő elképzelés közül az első az, hogy az Update 1.20 az End dimenzió jelentős átalakításával érkezik, amely az utolsó a három játékdimenzió közül, amelyhez a hozzáadása óta nem nyúltak hozzá.

A másik elképzelés, hogy az 1.20 mit hozhat magával, az overworld biomjainak teljes megújítása, amely néhány régebbi és kevésbé ismert biomot felfrissít a modern biomokkal, mint például a badlands és a mangrove mocsarak, így az overworld sokkal egységesebbnek tűnik, mint jelenleg.

Mi a reakciód?

like
2
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
1