A 3 legjobb hely, amit a Minecraft 1.21 frissítésben meglátogathatsz

Minecraft végre megkapta a régóta várt 1.21 Tricky Trials frissítést hónapokig tartó várakozás után. És a játékhoz hozzáadott rengeteg új tartalommal a várakozás megérte. A frissítés új mobokat, blokkokat, fegyvert és néhány fontos változást hozott a játékmechanikában, hogy a Minecraft még szórakoztatóbb legyen. A frissítéssel a játék egyes területei is érdekesebbé váltak. Ebben a cikkben tehát felsoroljuk a Minecraft 1.21 frissítés három legjobb meglátogatandó helyét. Tehát csomagold be a fegyvereidet, vedd fel a legjobb páncélt, és kezdjük.

A 3 legjobb hely, amit a Minecraft 1.21 frissítésben meglátogathatsz

A legjobb helyek, amiket érdemes felfedezni a Tricky Trials frissítésben

A Minecraft 1.21 Tricky Trials frissítés hozzáadta a próbakamrákat a játékhoz, és sok játékos számára ez a kiegészítés a frissítés fénypontja. De a játék számos már meglévő területe is új tartalmat kapott, hogy még izgalmasabb és szórakoztatóbb legyen a felfedezésük. Íme a játék három legjobb meglátogatandó helye a frissítés után.

1) Próbakamrák

A próbakamrák

A próbakamra egy labirintusszerű palotaszerkezet, amely véletlenszerűen jelenik meg, és a föld alatt található.

Ezeknek a szerkezeteknek a megtalálásának normális módja a kartográfussal való kereskedés és annak Journeymen szintre való fejlesztése. Ez feloldja a próbakamrák felfedezőtérképét, amellyel aztán kereskedni lehet.

A térkép ehhez a labirintusszerű struktúrához vezet, amely többnyire rézblokkok alkotnak. A próbakamra egy veszélyes, de jutalmazó hely, amely ritka zsákmánnyal teli ládákat és rengeteg ellenséges mobot tartalmaz, beleértve az újonnan hozzáadott bogged-et és a nagyon kihívást jelentő breeze-t.

A játékosok kiüríthetik a próbakamrákat és legyőzhetik a breeze-t, hogy megtalálják az áhított próbakulcsot és kinyissák a széfet. A széf sok ritka tárgyat tartalmaz, de az, amire figyelni kell, a nehéz magblokk, amelyet az erőteljes új fegyver, a buzogány készítéséhez használnak.

2) Mocsarak és mangrovemocsarak

A bogged a mocsarakban található

A mocsarakat és a mangrovemocsarakat már régen hozzáadták a Minecrafthoz, de sajnos nem volt sok nagyszerű dolguk, amit kínálhattak volna. Valójában a mocsarakban semmiféle fenyegetés nem volt található.

Szerencsére a frissítés hozzáadja az új ellenséges mobot, a bogged-et ezekhez a területekhez. A bogged a csontváz egyik változata, akárcsak a hidegebb régiókban található stray. De a stray-vel ellentétben a bogged mérgezett nyilakat használ a játékos megtámadására.

Ha az ember kombinálja a mocsarak és mangrovemocsarak sűrűjét a bogged-del, a túlélés nehezebbé válik, mint korábban. Felmerül a kérdés, miért akarna bárki a mocsárba menni, hogy szembenézzen a bogged-del? A válasz az, hogy a játékosok nagyon korán hozzájuthatnak a mérgezett nyilakhoz a bogged megölésével.

A mérgezett nyilak elkészítéséhez főzőállványra és blaze rod-ra van szükség, ami csak később szerezhető meg a játékban. De egy jó karddal és egy pajzzsal a játékosok elmehetnek a mocsarakba, és megölhetik a bogged-et, hogy megszerezzék a mérgezett nyilakat. Érdemes megjegyezni, hogy ha ollót használunk a bogged-en, akkor gombákat dob.

3) Barlangok

A tuff és a réz változatai barlangokban találhatók

A barlangok mindig is izgalmas helyek voltak a felfedezésre, mivel ritka ásványi érceket és más érdekes tárgyakat kínálnak. A Minecraft 1.21 frissítés egy újabb okot ad a játékosoknak arra, hogy meglátogassák a barlangokat - új réz- és tuffváltozatú blokkokat. A frissítés bővítette a réz- és tuffblokkok családját, végre hasznosabbá és megérdemeltebbé téve a kettőt.

A tuffblokk új változatokat kap, és bár a tuff gólem remek kiegészítés lett volna, a jelenlegi változtatások egyelőre megfelelőek lesznek.

A réz is új változatokat kap, többek között vésett rezet, rézrácsot, rézajtót és még sok mást. Végre a réz és a tuff megszerzése lehetővé teszi a játékosok számára, hogy többet tegyenek, mint egyszerű blokkokat készítsenek belőlük.

Mi a reakciód?

like
1
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
1