Mi a legjobb víz alatti felszerelés a Minecraftban?

A Minecraft különböző biomjaiban rengeteg víz van, legyen szó tavakról vagy óceánokról, és ezeken a területeken érdemes beugrani és felfedezni.

Mi a legjobb víz alatti felszerelés a Minecraftban?

Azonban egy olyan hatalmas terület felfedezéséhez, mint az óceán, jelentős segítségre van szükség. A Minecraft játékosok a túlélő módban csak addig maradhatnak életben a víz alatt, amíg a légzésmérőjük le nem merül. Ekkor elkezdenek fuldokolni, és idővel sérüléseket szenvednek, amíg vissza nem térnek a felszínre, vagy meg nem halnak.

Mindazonáltal bizonyos felszerelések és varázslatok lehetővé teszik a játékosok számára, hogy lényegesen tovább maradjanak életben a víz alatti helyeken, mint amire normális esetben képesek lennének. Ezek a felszerelések minden befektetést megérnek ahhoz, hogy hatalmas víztömegek mélységeit merítsék ki.

Minecraft: A legjobb elvarázsolt felszerelések a víz alatti felfedezéshez

Mélységjáró csizma

Egy pár Depth Striderrel elvarázsolt csizmával a játékosok számára jelentősen megkönnyítheti a víz alatti közlekedést. A maximális fokozaton a játékosok pontosan úgy mozoghatnak a víz alatt, mint a felszínen.

Figyelembe véve, hogy a víz vonzása mennyire lelassítja a játékosokat, a Depth Striderrel elvarázsolt csizma létfontosságú lehet, amikor víz alatti romok vagy óceáni műemlékek között mozogsz. Enélkül a játékosok nem is valószínű, hogy a felszínre vagy buborékoszlopokhoz jutnak, ahol levegő utánpótlásra van lehetőségük, és ez bajt jelent.

Aqua Affinitás sisak

A sisak exkluzív Minecraft varázslat, az Aqua Affinity növeli a sebességet, amellyel a játékosok a víz alatt bányászhatnak. A mozgáshoz hasonlóan a bányászat és a blokkok feltörésének sebessége is jelentősen csökken a víz alatt, így az akadályok eltávolítása vagy az olyan értékes anyagok bányászása, mint a prismarin, problémás feladat.

Az Aqua Affinityvel az 5x-es bányászsebesség-csökkenést figyelmen kívül hagyják, és a játékosok ugyanolyan gyorsan törhetik a blokkokat, mint a szárazföldön.

Légzősisak

Egy másik sisak-exkluzív varázslat, amely a legtöbb esetben létfontosságú a víz alatti felfedezéshez, a Légzés növeli azt az időt, amit a játékosok a víz alatt tölthetnek, mielőtt kifogynának a levegőből a Minecraftban.

Minden rang 15 másodperccel növeli a játékos légzési idejét, a maximális rang pedig egy egész plusz egy perc víz alatti légzést tesz lehetővé, mielőtt a normál érték elkezdene csökkenni.

Amikor a mély óceáni biomok felé veszik az irányt, a légzés szinte szükségszerű, hacsak a játékosok nem akarnak buborékoszlopokat láncolni a tengerfenéken, vagy nem akarnak vízlégző bájitalokat használni. A Depth Strider csizmával párosítva, a Légzéssel elvarázsolt sisaknak rengeteg időt kell adnia a játékosoknak a mozgásra és a légzésre, mielőtt levegőforrást keresnének.

Mi a reakciód?

like
6
dislike
0
love
4
funny
1
angry
0
sad
0
wow
2