Hogyan lehet túlélni egy Minecraft Creeper robbanást

A creeperek a Minecraftban a legidegesítőbben ijesztő csőcselék. A robbanásuk képes elpusztítani a játékosokat és a buildjeiket is, így nagyon frusztráló velük szembenézni. Azonban, ha a játékosok óvatosak, vannak bizonyos módszerek, hogy megvédjék magukat ezektől a bosszantó robbanó moboktól.

Hogyan lehet túlélni egy Minecraft Creeper robbanást

A creeperek az egyik legrégebbi mob a játékban, még a játék hivatalos megjelenése előtt jöttek létre. Ezeknek a lényeknek csak egy céljuk van, hogy a játékos közelébe osonjanak és felrobbanjanak, és hírhedtek arról, hogy játékosok millióit és buildjeiket pusztítják el.

Hogyan élheted túl a Minecraft Creeper robbanását?

Üss és fuss

Ha a játékosok közvetlenül találkoznak a csőcselékkel és puskaport akarnak tőlük, akkor a játékosoknak meg kell küzdeniük és meg kell ölniük őket. A harc trükkje az, hogy egyszer megütöd őket, majd elfutsz előlük. Amint a játékosok elfutnak, leáll a robbanás folyamata. Ismételd meg ezt a módszert néhányszor, hogy megöld őket, és megszerezd tőlük a lőport és az XP pontokat.

Pajzsok használata

A pajzsok nagyban segíthetik a játékosokat különböző harci helyzetekben, beleértve a robbanás túlélését is. Ezek az alattomos mobok nem adnak ki semmilyen hangot, miközben a játékoshoz sétálnak. Ezért, ha a játékosokat váratlanul érik őket, akkor a pajzsaikkal blokkolhatják a robbanás nagy részét.

Helyezz blokkokat elé

Ha a játékosok elég gyorsak, akkor erős blokkokat tarthatnak a hotbarjukban, és közvetlenül a mob robbanása előtt elhelyezhetik őket, hogy csökkentsék a robbanás okozta sebzést. Az olyan erős blokkok, mint a kő, obszidián, deepslate stb. megvédhetik a játékosokat a teljes sebzéstől, ha eléjük helyezik őket.

Tarts házimacskát

Ezekre a titokzatos lényekre nem hat a napfény, sem más mob, kivéve a macskákat. Félnek a macskáktól, és nem tudnak a közelükbe menni. Ezért a játékosok tarthatnak egy házimacskát az építményükben, vagy akár maguknál, hogy megakadályozzák, hogy a mob rájuk lopakodjon.

Mi a reakciód?

like
3
dislike
0
love
1
funny
0
angry
0
sad
0
wow
1