Miért fontos a CPS a Minecraftban?

A CPS egy olyan tényező, amivel néhány Minecraft játékos talán nincs tisztában, de a PvP-ben, különösen az online játékban, kulcsfontosságú szempont.

Miért fontos a CPS a Minecraftban?

A CPS, vagyis a másodpercenkénti kattintások egy olyan mérőszám, amely azt méri, hogy egy játékos hányszor képes kattintani az egérrel egy másodperc alatt. Bár ez elsőre önkényes mérésnek tűnhet, fontos megjegyezni, hogy a gyors kattintás mennyire létfontosságú a PvP-ben. Amikor a Minecraft PvP-ben egy ellenféllel szállsz szembe, a CPS jelenti a különbséget az első találat vagy az első találat között, valamint azt, hogy a játékos képes-e nyomás alatt tartani az ellenfelet és kárt okozni neki - vagy hagy-e neki lehetőséget a visszavágásra.

Minecraft: CPS teszt elvégzése

Mivel a gyors mennyiségű kattintás kritikus a PvP-ben, érdemes egy CPS-értéket mérni - arra az esetre, ha a játékosok javítani szeretnének a számaikon. Szerencsére a Minecraft közösségének sikerült kielégítenie ezt az igényt, több olyan oldal létrehozásával, ahol a játékosok tesztelhetik a kattintási sebességüket, és visszajelzést kaphatnak a CPS-ük alapján. Az olyan oldalak, mint a Kohi Click Test és a Click Speed Tester lehetővé teszik a játékosok számára, hogy a lehető leggyorsabban kattintsanak, és mérést kapjanak a teljesítményükről.

A CPS javításának számos módja van, beleértve az olyan technikák használatát, mint a pillangókattintás. Néhány játékos még bizonyos alkalmazások/játékok, például a Jumbo Tile Frenzy vagy az Aim Lab használatára is esküszik, hogy egyszerre gyakorolják a kattintási sebességet és a célzást. Minden játékos más és más, és a tapasztalataik is eltérőek lehetnek, de a Minecraft PvP kattintási teljesítményének javítása érdekében érdemes mindenből kipróbálni egy kicsit.

Bár a CPS a PvP egyik alapvető szempontja, a célzás is hihetetlenül fontos. A játékos kattintási sebessége nem sokat ér, ha nem tud jól célozni. A játék kardokkal végrehajtott elsöprő csapástámadásának időzítése szintén létfontosságú technika, amit el kell sajátítani, mivel a megnövekedett hatótávolság miatt elengedhetetlen, ha egynél több ellenféllel kell megküzdeni a csapat PvP-ben. A többi játékossal való harc meglehetősen egyszerűnek tűnhet, de sokkal többről van szó, mint azt néhányan gondolnák.

Mi a reakciód?

like
2
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0