Az 5 legjobb Minecraft shader low-end PC-khez

A Minecraft shaderek olyan modok, amelyeket kifejezetten a blokképítő játék textúráinak és grafikájának átdolgozására hoztak létre. Bár a játékosok szeretik a játék nosztalgikus, pixeles hangulatát, mégis vannak módok arra, hogy javítsanak a kinézetén, miközben a blokkos érzést is megőrizzék.

Az 5 legjobb Minecraft shader low-end PC-khez

A legtöbb shader általában elég erőforrás-igényes, és csak csúcskategóriás PC-ken futtatható anélkül, hogy befolyásolná a játék FPS-ét és teljesítményét. Van azonban néhány nagy teljesítményű shader, amelyekkel alacsony teljesítményű PC-ken is javítható a játék grafikai minősége. Íme a legjobb Minecraft shaderek low-end PC-kre 2022-ben:

Az 5 legjobb Minecraft árnyékoló a játék grafikájának javításához low-end PC-ken

1) Sildur’s Shaders


A Sildur's Shaderek a Minecrafthoz úgy készültek, hogy különböző lehetőségeket és szinteket biztosítanak a játékosok számára. Ha low-end PC-vel rendelkezel, egyszerűen használhatod az árnyékolók lite verzióját, ahelyett, hogy a Medium, High vagy Extreme típusokat használnád.

Ez a funkció biztosítja, hogy a Sildur's Shaders bármilyen PC-hez alkalmazkodni tudjon, és segít átdolgozni a játék világítását, textúráit és árnyékait, hogy azok még valósághűbbek legyenek.

2) Wisdom Shaders


A Minecrafthoz készült Wisdom Shaderek a játék nagy teljesítményét szem előtt tartva készültek. Ez azt jelenti, hogy az árnyékoló nem borzasztóan erőforrás-igényes, és akár integrált grafikán is futhat.

A csomag a Physics-Based Rendering vagy PBR segítségével kivételesen valósághű textúrákat hoz létre a víz, a fém, az üveg, valamint más fényes textúrájú tárgyak számára. A csomag a játék világítását is javítja, hogy a játék lenyűgözően nézzen ki.

3) Magnificent Atmospheric Shaders

A Magnificent Atmospheric Shaders csomag célja csupán a Minecraft világításának megváltoztatása, de végül hatalmas változást hoz a játék grafikai minőségében és hangulatában.

A nappalok világosabbnak, míg az éjszakák sötétebbnek és baljóslatúbbnak tűnnek. A sötétebb éjszakák félelmetesebbé teszik a Minecraftot, és még nagyobb kihívást jelentenek a játékosoknak. A továbbfejlesztett világításnak köszönhetően a naplementék és napfelkelték is sokkal valósághűbbnek és látványosabbnak tűnnek, mint valaha.

4) Mr. Butternuss Shaders


A Mr Butternuss Shaderek célja, hogy átdolgozzák a Minecraft grafikáját és textúráit anélkül, hogy befolyásolnák a játék teljesítményét. A csomag kevés erőforrást használ a PC-ben, ezért egy low-end PC-n is használható minimális késleltetéssel.

A shaderek a játékot eredendően élénkebbé teszik, minden egyes textúra tisztább és simább megjelenésűvé válik. A shaderek pattogó mozgást is adnak a lomboknak és a fáknak, így olyanok lesznek, mintha élnének!

5) DMS Shaders


A DMS Shaderek a dinamikus világítás és a textúrák használatával egy enyhe sötét fantasy hangulatot próbálnak a Minecraftba vinni. A komor keretek és a sötétebb árnyalatok használata olyan hatást kelt a Minecraftban, mintha csak egy középkori legendából pattant volna ki.

A csomag hullámzó érzetet kölcsönöz a víznek és a fűnek is, miközben gondoskodik arról, hogy a játék teljesítménye ne csökkenjen jelentősen. A játékosok elkezdhetik használni ezeket az árnyékolókat a Minecraft 1.17 vagy a Minecraft 1.18-as verziójához, és fokozhatják játékélményüket.

Mi a reakciód?

like
15
dislike
6
love
3
funny
0
angry
3
sad
3
wow
7