A 3 legfontosabb szerkezet a Minecraft túléléshez 2022-ben

A Minecraft világgenerálása számos különböző struktúrát hoz létre a különböző dimenziókban, de csak néhányuk létfontosságú a túlélő vagy Hardcore módban játszók számára.

A 3 legfontosabb szerkezet a Minecraft túléléshez 2022-ben

A Hardcore módban a túlélést jelentősen megnöveli a nehézség. Nem csak ez, de a játékosoknak, akik meghalnak, teljesen elölről kell kezdeniük, mivel a respawnok ki vannak kapcsolva. A játék Hard nehézségen van lezárva, ami biztosan nem javítja a játékos túlélési szempontjait.

Ha a játékosok mégis le akarják győzni az ender sárkányt, és teljesíteni akarják a fő célt, a túlélést, akkor néhány különböző generált szerkezetre kell támaszkodniuk, hogy elérjék a céljukat.

Minecraft: Hardcore módban játszók számára legfontosabb szerkezetek

3) Bástya maradványai

A Minecraft túlélő vagy hardcore játék során az ender szemek kialakításához szükséges ender gyöngyök megszerzése létfontosságú az End dimenzió eléréséhez. Ezt szem előtt tartva a játékosok aranyat adva cserélhetnek a piglinekkel. Ez még mindig jó sok időt vesz igénybe, hacsak a játékosok nem kapnak szerencsés cseppeket.

Azonban ez mégis lényeges, és kevesebb időt vesz igénybe, mint az Overworldben található egyes enderemberek megölése. A bástya maradványainak köszönhetően, ha a játékosok nem találnak piglineket a nether wastes biomokban, a bástya felkeresése garantálja, hogy piglinekbe botlanak.

2) Nether erődök

Mivel az ender szemeihez ender gyöngyökre és lángporra is szükség van a Minecraftban, a játékosoknak lángrudakat kell keresniük, hogy elkészíthessék a szükséges port. A Nether erődök az egyetlen olyan hely a vanilla Minecraftban, ahol lángok spawnolnak, amelyeket megölve lángpálcákat lehet készíteni.

Ezek a nether wastes biomokban találhatók, és a játékosoknak gondoskodniuk kell arról, hogy jól felszereltek legyenek a legjobb páncéljukkal és fegyvereikkel, hogy túléljék az erőd veszélyeit.

Nem a lángok az egyetlen ellenség, akik az erőd csarnokaiban leselkednek (a hervadt csontvázak is megjelennek, és elég veszélyesek), és ők sem könnyű prédák.

1) Erődök

Amint a Minecraft játékosok jelentős számú enderszemmel rendelkeznek, fel kell keresniük egy erődítményt. Ezek a földalatti építmények kanyargós, labirintusszerű folyosókkal és nem kevés szobával és zsákmányládával is rendelkeznek.

A fő helyiség azonban, amit a játékosok meg akarnak találni, az a végkapukamra, ami a végkapukeretet tartalmazza. A játékosoknak a keret üres nyílásaira kell helyezniük az ender szemeiket, hogy megnyissák a Végre vezető portált.

A kitöltött kerethelyek száma a generáláskor változó, de jó gyakorlat, hogy minél több enderszemet gyűjtsetek, hogy legyen elég, amikor a játékosok megtalálják az erődöt.

Miután a vég portál megnyílt, a játékosoknak bölcs dolog, ha a teremben felállítanak egy bázist, ha fel kell készülniük az ender sárkány boss harc előtt.

Mi a reakciód?

like
2
dislike
0
love
1
funny
0
angry
0
sad
0
wow
1