Minecraft: Az 1.18-as frissítés egy újabb biomot tartalmaz

A Mojang új snapshotot tett közzé népszerű homokozós játékukról, a Minecraftról. Ezzel a snapshotal egy új biomot mutattak be, amely a nagy frissítéssel, az 1.18-assal kerül majd be a játékba.A Mojang még nem jelentette be, hogy a frissítés mikor fog megjelenni.

Minecraft: Az 1.18-as frissítés egy újabb biomot tartalmaz

A Minecraft fejlesztői a Mojangnál jelenleg aprólékosan dolgoznak a "Caves & Cliffs" nagy frissítésen, amelynek megjelenését el kellett halasztani. Ráadásul minden további nélkül két részre osztották. Az első rész, az 1.17-es javítás már június elején megjelent, míg az 1.18-as még várat magára. Ennek ellenére most újabb utalás van a tartalomra, ugyanis a Mojang nemrég közzétette a "Experimental Snapshot 3"-at néhány újdonsággal.

A "Stony Peaks" mint új biom
Az már eddig is világos volt, hogy a frissítéssel új biomok kerülnek bevezetésre. A legutóbbi pillanatkép javítási jegyzeteiből most kiderül, hogy egy újabb biom lesz jelen a Minecraftban. A neve "Stony Peaks", és állítólag a korábban kiadott pillanatképeken nem szerepelt. Ez a "Lofty" vagy a "Snowcapped Peaks" biom módosított változata, és hó és jég helyett többnyire kővel és kaviccsal rendelkezik.

Az Experimental Snapshot 3-mal járó összes változás megtalálható a Minecraft weboldalán. E változtatások egy része elsősorban a biomok elhelyezésére és a hibakockázatok elkerülésére vonatkozik ebben az összefüggésben. Eddig még mindig nem tették közzé az 1.18-as frissítés megjelenési dátumát.

A Mojang korábban már közzétett néhány pillanatképet az 1.18-as frissítésről, amelyeket a játékosok megtekinthettek. Ezek a játékvilág új magasságait és mélységeit, valamint új barlangváltozatokat mutattak be, amelyeket a rajongók különösen jól fogadtak. Létezik a sajtos, a spagettis és a tésztás változat, amelyek a barlangok különböző formáit és méreteit jelképezik. Nagy és havas hegyvidéki biomokat is megfigyeltek, amelyek az új pillanatfelvétel alapján mostantól a Stony Peakset is magukban foglalják.

Mi a reakciód?

like
13
dislike
1
love
7
funny
2
angry
2
sad
1
wow
9